Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Veilig betalen...

Alle betalingen gebeuren bij bSPY op een veilige manier.
Klik hier voor meer info omtrent betalen en betaalmethodes.

Armband audiorecorder VAS


Sterke punten

  • Geluidsdetectie
  • Eéntoets bediening
  • Neemt alle geluid op
  • Discreet verwerkt
Verkoopprijs: € 149,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Zoals onze andere Armband audiorecorder is dit grotere broertje de luxueuzere versie en met geluidsdetectie.

Geen enkel gesprek zal tegen u gebruikt kunnen worden want je neemt heel eenvoudig alle gesprekken rondom u op met deze Armband audiorecorder VAS. Deze audiorecorder is verwerkt in luxe 'smart-lookalike' armband die heel wat mogelijkheden heeft. Je kan deze 'smart-lookalike' armband ook dragen voor alledaags gebruik dan enkel om geluid te registreren.

Zo geeft deze Armband audiorecorder VAS ook de tijd weer en dus een perfect bruikbaar als horloge. Wens je toch onverwacht een geluidsopname maken? Geen probleem want met de ééntoets bediening start je onmiddellijk de recorder en neem je alle geluid rondom je op in een straal van 5 meter (goed verstaanbaar).

Zeer discreet, niet op te merken maar wel zeer doeltreffend! Geen enkel gesprek zal u ontgaan na een simpele druk op de knop. Ben je benieuwd naar het resultaat van je opname? Koppel de bijgeleverde oortjes aan het toestel (hiervoor moet je het toestel wel van je pols nemen want de aansluiting zit achteraan) en kies de 'voice' functie en beluister onmiddellijk je opname(s).

Deze Armband audiorecorder VAS heeft een intern geheugen van maar liefst 8GB en neem tot 22 !! uur op met een volle batterij. Zeer bijzonder aan deze audiorecorder is dat je de bitrate (opnamekwaliteit) kan bepalen. Zo kan je kiezen uit 32 kbps, 192 kbps (standaard), 512 kbps en 1536 kbps. Let wel dat hoe hoger de kwaliteit, hoe meer geheugen je zal nodig hebben. In de standaardkwaliteit 192 kbps zal de recorder met een volle batterij 22 uur opnemen en kan tot 94 uur geheugen gebruikt worden (dit is zeer makkelijk want zo hoef je niet steeds na elke opname geheugen vrij te maken). In 32 kbps kan je met 8GB tot 570 uur opnemen, in 512 kbps is dat nog maar 36 uur en in 1536 kbps slechts 12 uur.

Door de tijdsaanduiding op het toestel, zal ook elke opname voorzien zijn van de juiste datum wanneer de opanme werd gemaakt. Vergeet zeker niet dat je ook op dit apparaat een tijdsaanduiding kan instellen zodat elke opname officieel geregistreerd wordt met datum en uur.

Bij de instellingen van dit toestel, kan je heel makkelijk een keuze maken tussen constant opnemen of met geluidsdetectie (VOS). ook deze keurze hoef je niet te onthouden want eens je een opname start, geeft het display de geluidsdetectie aan doordat het woord VOS zal knipperen op het scherm. Je hoeft dus heus niet steeds de armband te dragen om opnames te maken, je kan deze ook gewoonweg ergens leggen en in geluidsdetectie modus opneme, zo spaar je veel geheugen en maakt het je makkelijker om nadien de opnames te besluisteren want je hebt natuurlijk enkel de gesprekken opgenomen wanneer er geluid was. Integenstelling tot constant opnemen gaat de recorder alles aan elkaar opnemen (per 2 uur een bestandje), dus ook wanneer er geen geluid is. 

Je kan alle opnames direct op het toestel besluisteren (met de oortjes) maar ook wissen bij ongewenste of onnodige opnames. Zo maak je onmiddellijk geheugen vrij voor de volgende opname.  

Nadien kan je ook even eenvoudig de opnames beluisteren en eventueel kopiëren naar je PC door de bijgeleverde USB-kabel in een USB-poort te plaatsen. De PC zal deze meteen herkennen als een externe hard disk en een pop-up venster toont u de opnames. Dubbelklikken en luisteren maar…

Opladen gebeurt op dezelfde wijze, plaats je apparaat (in de uit-stand) in een USB-poort (niet opladen met een USB-lader hoger dan 0,5A!!) in je PC en het toestel laadt automatisch op.

Wees voorbereid om belangrijke gesprekken te registreren en gebruik deze Armband audiorecorder VAS
 
Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 2003
Geheugen 8GB, goed voor 22 uur opname in 192 kbps (standaard)
Kleur Zwart
Kwaliteiten opname 32 kbps, 192 kbps, 512 kbps en 1536 kbps
Geheugen per kbps  570 uur (32 kbps), 94 uur (192 kbps), 36 uur (512 kbps) en 12 uur (1536 kbp)
Formaat geluid WAV
Gewicht 37 gr
Audio opname Ja
Geluidsdetectie Ja
Opnames afspelen op toestel Ja
Tijdsaanduiding op toestel Ja
Software installatie Nvt
USB kabel Inbegrepen
Batterij Interne oplaadbare lithium batterij 120mAh
Batterijduur 22 uur opname
PC vereisten Nvt
Opmerkingen Toestel altijd software-vriendelijk (groene icoontje rechtsonderaan) verwijderen uit PC om beschadigiing te vermijden

 

Inhoud verpakking

1 x Nederlandstalige + Engelstalige handleiding

1 x Armband audiorecorder VAS

1 x USB-kabel

1 x Oortjes met koppelstukje

1 x Garantie 1 jaar

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg