Algemene Info

In onze winkel te 2610 Wilrijk - Antwerpen aan de Boomsesteenweg 363 (A12 Brussel - Antwerpen, net voor de 2de verkeerslichten voorbij IKEA) kunnen wij u voortaan met raad en daad bijstaan en kan u al onze producten leren kennen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek in onze winkel te Antwerpen op onze vaste openingsuren.

‘bSPY’ is gekend om zijn professionalisme, ruime kennis, gratis advies, correcte prijzen, trouwe leveringen en klantvriendelijke ondersteuning zowel online als in onze winkel.

Uit ervaring weten wij dat vele bezoekers wel hun licht opsteken op onze website maar liever de producten in het echt willen zien, vastnemen, controleren, eventueel testen en nog belangrijker, discreet (contant) en veilig (Bancontact/Mistercash en Visa/MasterCard) betalen.

Ondanks onze voorzorgsmaatregelen om onze online betalingen via ‘Mollie’ te laten uitvoeren, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw aankopen in onze winkel (zie ‘de winkel’) te voltooien en aldaar contant of met een betaalkaart (enkel Bancontact/Mistercash) te betalen.

Sinds kort hebben wij voor nog meer veiligheid gezorgd tijdens het surfen naar onze website en hebben hiervoor het SSL-certificaat (Secure Socker Layer) verkregen waardoor u nu in de meest beveiligde omgeving op onze website kan surfen. Elke super beveiligde website kan herkend worden aan de 'S' in het begin van het webadres van je bezochte website (zoals  'HTPPS://').

Openingsuren

U bent van harte welkom in onze winkel van maandag tot en met vrijdag van 14:00u tot 18:00u. Zaterdag geopend van 10u tot 18u. Zondag en feestdagen steeds gesloten. 

Foto's

View the embedded image gallery online at:
https://www.bspy.be/onze-winkel.html#sigProIdc9d0d44bef

Betalen

Betalen kan contant maar ook met Bancontact/Mister Cash, Visa en MasterCard (online ook met PayPal).

Adresgegevens

Boomsesteenweg 363 te 2610 Wilrijk (A12 Brussel - Antwerpen, net voor de 2de verkeerslichten voorbij de IKEA-vestiging). Om je GPS in te stellen kies je ' 2610 Wilrijk' ipv '2610 Antwerpen' want de Boomsesteenweg loopt door tot in 2020 Antwerpen.

Klik op onderstaande foto om naar de kaart van Google Maps te gaan.

 Google maps

Geen verzendkosten

In discrete verpakking thuis geleverd

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

NL handleiding

Bij elk product

Onze winkel

Al onze producten staan uitgestald

Gratis Advies?

IMG_1939.jpgBel of kom langs en onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.

T +32 (0)3 829 03 00
Boomsesteenweg 363 - 2610 Wilrijk

Ma t/m Vrij van 14u tot 18u

Zaterdag van 10u tot 18u