Betaalmethodes

In de webshop van bSPY kunt u op verschillende manieren betalen:

Via kredietkaart (Visa, MasterCard)

Hoe werkt het?
Op de pagina waar u uw bestelling kunt afrekenen, kiest u het type creditcard waarmee u wenst te betalen.  U voert uw creditcardgegevens (uw kaartnummer en controlenummer in, de geldigheidsdatum van uw kaart en uw naam) via onze beveiligde SSL procedure en samen met Mollie en uw creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte en veilige afhandeling van uw bestelling.  
Als uw creditcard wordt geaccepteerd, wordt u bestelling doorgevoerd en krijgt u vervolgens een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

Misbruik met uw creditcard.
In het geval dat iemand u en ons met uw creditcard probeert te bedriegen, informeert u ons snel door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch contact op te nemen met onze helpdesk. Ook dient u in dit soort gevallen altijd melding te maken van fraude met uw pas aan uw Credit card organisatie.

 

Via bankkaart (Bancontact/MisterCash, Maestro)

Hoe werkt het?
Op de pagina waar u uw bestelling kunt afrekenen, kiest u de betaalmethode waarmee u wenst te betalen.  U voert de gegevens van uw kaart (uw naam, nummer en de geldigheidsdatum van uw kaart) in via onze beveiligde SSL procedure en samen met Mollie en uw creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte en veilige afhandeling van uw bestelling.  Als uw betaling wordt geaccepteerd, wordt u bestelling doorgevoerd en krijgt u vervolgens een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

Opgelet: Maestro wordt nog niet ondersteund door alle banken en bankkaarten.

 

Via PayPal

Hoe werkt het?
Klanten met een eigen PayPal-login kunnen zeer snel en heel eenvoudig de betaling uitvoeren door op de button 'PayPal' te klikken. Vervolgens word je PayPal-login gevraagd en wordt de betaling doorgevoerd via de website van PayPal om de betaling te verrichten. Als uw betaling wordt geaccepteerd, wordt u bestelling doorgevoerd en krijgt u vervolgens een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

 

Veiligheid

Wat en wie is Mollie?

Mollie is een beveiligd betaalsysteem dat uw financiële gegevens op een veilige manier verzamelt en ze door geeft aan de bankinstelling die de financiële transactie uitvoert. De veiligheid van online betalingen is voor Mollie een voortdurende zorg. Als markleider (Payment Service Providers) beschikt Molie dan ook over alle nodige certificaten en goedkeuringen van de financiële instellingen/banken om gevoelige informatie te behandelen.

Wat is SSL?

Het is vanzelfsprekend dat wij SSL gebruiken om alle gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt.

Hoe weet ik dat mijn informatie beveiligd is?

U kunt aan de hand van verscheidene factoren controleren of u zich wel degelijk in een beveiligde zone bevindt. Alle browsers met SSL-compatibiliteit tonen een symbool wanneer ze in beveiligde modus werken. Bovendien verandert in een beveiligde zone het begin van de URL van "http" in "https", wat betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt.. (http = HyperText Transport Protocol; https = HTTP met SSL.)

Wat is 3-D Secure en SecureCode bij kredietkaarten?

3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt.
Hoe werkt het? Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd. Er zijn een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader.

Geen verzendkosten

In discrete verpakking thuis geleverd

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

NL handleiding

Bij elk product

Onze winkel

Al onze producten staan uitgestald

Gratis Advies?

IMG_1939.jpgBel of kom langs en onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.

T +32 (0)3 829 03 00
Boomsesteenweg 363 - 2610 Wilrijk

Ma t/m Vrij van 14u tot 18u

Zaterdag van 10u tot 18u