Op de webshop van bSPY bestellen, kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook als u nog geen klant bent! Vandaag voor 16:00u besteld, is morgen thuis gratis geleverd.
Buiten online bestellen, kan u dit ook telefonisch (+32 (0)3 829 03 00) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Telefonische bestellingen en bestellingen per mail kunnen enkel afgehaald worden in de winkel tijdens de opgegeven openingsuren volgens de voorgeschreven betalingsmodaliteiten (zie 'onze winkel').

Online bestellen is héél eenvoudig, snel en veilig.

  • Ga naar het artikel van uw keuze en klik op de knop "bestellen".
  • U ziet nu de artikelen die u heeft toegevoegd aan uw winkelmandje.  Hier kunt u het aantal te bestellen stuks nog aanpassen. Klik op "volgende" om uw bestelling verder af te handelen of op "verder winkelen" wanneer u meer artikelen wenst bestellen.
  • Indien u het gekozen product wenst te laten leveren op hetzelfde adres als je facturatieadres, vul je enkel bij 'Facturatie aan' je persoonlijke gegevens in en klik op 'Opslaan'.
  • Als u een nieuwe klant bent, dient u zich niet eerst te registreren, registreren is enkel uit vrije wil en laat ons toe later u in te lichten per mail (nieuwsbrieven).
  • Als u eenmaal je facturatiegegevens heeft ingegeven, kan u aangeven waar uw pakje afgeleverd dient te worden. Indien u een ander adres dan het standaard facturatieadres voor de levering wenst te gebruiken, kan u hier een ander adres opgeven (kies dan 'Verzend naar' en vul hier het adres in waar je pakje dient geleverd te worden wanneer dit niet het facturatieadres is.
  • Vervolgens kiest u op welke manier u wenst te betalen.
  • Als laatste vragen wij u de bestelgegevens nog een laatste keer te controleren en de 'Algemene Voorwaarden' te accepteren, alvorens de bestelling definitief te plaatsen. Maak uw bestelling definitief door op ‘Bestel nu’ te klikken.
  • In het betaalgedeelte voert u uw gegevens in mbt de betaling.
  • U krijgt daarna een bevestiging van uw bestelling met het nummer van uw bestelling. Gelieve dit nummer goed te bewaren. Dit nummer heeft u nodig indien u later contact zou opnemen met onze helpdesk, in geval van een vraag mbt uw bestelling.
  • U ontvangt ook een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Meest gestelde vragen over bestellen

Ik bestel voor het eerst. Hoe gaat dat?

Dit gaat héél eenvoudig, snel en veilig. Zie bovenaan deze pagina om de stappen van het bestelproces te volgen.

Hoe veilig is het om online te betalen?

Klik hier voor meer informatie over 'veilig betalen' op de webshop van bSPY.

Kan ik nagaan waar mijn bestelling op dit moment is?

Jazeker, informeer per mail naar uw 'tracking nummer' van bPOST hetwelk u kan volgen op de website van de pakjesdienst.

Kan ik een bestelling annuleren?

Omdat wij een zo snel mogelijke levering nastreven nemen wij uw bestelling onmiddelijk in behandeling. Het is dus niet mogelijk om bestellingen te annuleren.
Wordt de bestelling bij u afgeleverd, neem dan binnen de 24 uur contact op met onze helpdesk om de bestelling te retourneren en wij betalen u volledig terug (mits goederen in perfecte staat worden teruggezonden).

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is doorgekomen?

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling op het scherm evenals een email.  Dit scherm en de email ziet en ontvangt u alleen als de bestelling volledig doorgekomen is. Gelieve het nummer van uw bestelling goed te bewaren. Dit nummer heeft u nodig indien u later contact zou opnemen met onze helpdesk, in geval van een vraag mbt uw bestelling. Mocht u alsnog twijfelen of de bestelling doorgekomen is kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Ook kunt u kijken op de My Accout pagina waar de bestelling terug te vinden is.

Als ik meerdere bestellingen op dezelfde dag plaats, betaal ik dan ook meerdere keren verzendkosten?

Er worden in België geen verzendkosten aangerekend (behalve onder rembours, voor deze dienst wordt € 6,00 aangerekend). Elke bestelling kan ook apart verzonden worden.

Geen verzendkosten

In discrete verpakking thuis geleverd

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

NL handleiding

Bij elk product

Onze winkel

Al onze producten staan uitgestald

Gratis Advies?

IMG_1939.jpgBel of kom langs en onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.

T +32 (0)3 829 03 00
Boomsesteenweg 363 - 2610 Wilrijk

Ma t/m Vrij van 14u tot 18u

Zaterdag van 10u tot 18u