Welkom beste tracker,

Onze trackers zijn klaar voor gebruik!  Wij bieden u het startmodel (GPS tracker S) aan met een aanzienlijke batterij-autonomie van gemiddeld 25 dagen, afhankelijk van o.a. de frequentie van positioneren, vrieskou, ... Wanneer u bv. de tracker instelt op 2 minuten positioneren (dwz dat de tracker elke 2 minuten een nieuwe positiebepaling neemt wanneer deze in beweging is), dan zal de batterij vlot een 15-tal dagen werken. Het spreekt voor zich dat de batterij-autonomie sterk afhankelijk is van verschillende factoren zoals de vrieskou wanneer de tracker buiten wordt gebruikt, de frequentie van positioneren, maar ook van de wijze waarop de tracker wordt geplaatst. Tracht de tracker steeds met de GPS-antenne naar de lucht 'gekeerd' te plaatsen zodat de tracker de minst mogelijke moeite moet doen om GPS-positie te verkrijgen door verbinding te maken met de GPS-satelliet. De GPS-antenne zit aan de binnenzijde van de tracker aan de zijde waar de leds zitten. Wanneer u echter de tracker in een gesloten metalen laadruimte (bv. de kofferruimte van de auto) plaatst, zal deze mogelijks nog positioneren, maar zal de accuraatheid en de batterij-autonomie er sterk onder lijden omdat de tracker steeds verbinding tracht te maken met verschillende satellieten om tot een goede plaatsbepaling te komen. Dit kost energie en dat vertaalt zich in het snellere verbruik van de batterij.   

Om u een langere batterij-autonomie aan te bieden, hebben wij het basismodel uitgebreid met verschillende batterijpacks die u toelaten de GPS tracker S naar behoefte uit te breiden en zo een gewenste batterij-autonomie te verkrijgen. Denk maar aan een autonomie van gemiddeld 25 dagen (GPS tracker S) tot 10 weken (GPS tracker XL) en dit zonder enige aanpassing van software of wat dan ook.

Voor elke batterijpack is een gepaste waterdichte en magnetische behuizing voorzien en allemaal inclusief in de betreffende verkoopprijs. 

Aangezien wij het management van onze trackers zelf beheren, kan alle onderhoud en technische bijstand vanuit onze eigen spyshop gebeuren. Zo heeft u maar één aanspreekpunt en dat maakt alles veel eenvoudiger, niet?

bTRACK panel

Bij aankoop verkrijgt u uw eigen login waarmee je heel eenvoudig kan inloggen op uw eigen bTRACK panel en zo je tracker live volgen of configureren. Bij aankoop van elke tracker zijn reeds 14 dagen gratis tracken inbegrepen. Na deze proefperiode kan u beslissen of u een nieuwe termijn van 1 maand (€ 39,95), 3 maanden (€ 69,95), 6 maanden (€ 99,95) of 1 jaar (€ 169,95) wenst aan te kopen. Dit kan u te allen tijde verlengen, ook wanneer de vorige trackerperiode reeds is verlopen. Zo kan je de tracker na een verlopen periode en indien niet langer nodig, steeds na meerdere maanden opnieuw laten activeren en op het gewenste ogenblik opnieuw in gebruik nemen.

Neem gerust een kijkje in onze rubriek 'GPS volgsystemen' en sta versteld van ons aanbod en de eenvoud ervan. 

Het hoeft niet meer gezegd te worden maar de inzet van GPS track & trace systemen wordt meer en meer toegepast en dit door zijn beperkte afmetingen en lange batterij-autonomie. Als enige fysieke en online spyshop in België bieden wij u een gamma van GPS volgsystemen aan dat bestaat uit 1 basismodel (GPS tracker small) met verschillende batterijpacks met elk hun afmetingen en batterij-autonomie. Kijk eveneens naar onze andere speciale trackers, de bTRACK OBD auto tracker en de bTRACK super pro tracker.

Er zijn menig GPS volgsystemen op de markt maar geloof ons gerust, wij kennen ze allemaal, hebben ze allemaal getest en weinige goed bevonden.

Een tracker dient erin te slagen om op de meest discreet aangebrachte plaats u de meest accurate informatie te bezorgen. Dwz dat een tracker die met magneten onder een voertuig wordt geplaatst, de GPS-antenne van deze tracker van zodanige kwaliteit moet zijn dat de satellietontvangst optimaal moet blijven om u in realtime (up-to-date) posities te kunnen doorsturen.

De meeste trackers werken niet voldoende accuraat en geven slechts sporadisch posities door. Dit kan zeer nefast zijn voor uw onderzoek. Andere trackers blokkeren wanneer zij een tijdlang geen posities kunnen doorsturen omdat ze bv. ondergronds geparkeerd staan. De tracker blijft dan proberen om zich te lokaliseren, maar tevergeefs, ook hij laat het dan afweten. Onze trackers kunnen vanop afstand via de PC of smartphone eenvoudig gereset (reboot) worden waardoor het toestel zichzelf uitschakelt, zich reset en terug opstart. Zo voorkomt u technische problemen tijdens uw gebruik.

Onze trackers zijn uitvoerig getest en worden continu opgevolgd zodat bij mogelijk technisch defect onmiddellijk de fout kan opgespoord en hersteld worden.

Iedere klant krijgt een eigen login en kan vanaf dan volledig autonoom zijn tracker beheren (14 dagen gratis inbegrepen), zowel via een PC als via elke smartphone/tablet met mobiel internet, zonder enige registratie waarbij u uw identiteit moet prijsgeven. 

Uit ervaring weten wij dat wij geen waaier aan trackers moeten aanbieden want de klanten zien nu al het bos niet meer door de bomen.

Wij bieden volgende trackers aan: de GPS tracker small (gemiddeld 25 dagen batterij), de GPS tracker medium (gemiddeld 6 weken batterij), de GPS tracker large (gemiddeld 8 weken batterij) en de GPS tracker extra large (gemiddeld 10 weken batterij), de GPS tracker super pro (3 jaar standby!) en de GPS tracker OBD auto tracker (via de OBD fiche aan te sluiten in elk voertuig gebouwd na 1996 en dus constant van voeding voorzien). 

Vraag ons om advies.

Tracker

bTRACK small tracker  € 299,95 (inclusief 14 dagen gratis tracken, nadien naar keuze op te waarderen)

 

GPS tracker S IDe small tracker is een gebruiksklaar klein (de grootte van een luciferdoosje) zwart toestel (zie bij de rubriek 'GPS volgsystemen') dat u toelaat op een zeer discrete wijze goederen of personen te lokaliseren. Onze trackers zijn standaard voorzien van een simkaart en klaar voor gebruik. Met een standbytijd van maar liefst 25 dagen kan u haast onmogelijk uw doel missen. De tracker is voorzien van een paniekknop die de gebruiker toelaat om in geval van nood op de knop te drukken (zeer handig voor oudere personen of kinderen in nood) en zo de vooraf ingegeven persoon in te lichten (exacte locatie en tijdstip). Met de optioneel verkrijgbaar magnetisch hardcase kan je de tracker eenvoudig op elk metalen oppervlak plaatsen, zelfs onder voertuigen zonder in te boeten op de kwaliteit van positioneren.

Via het eenvoudige gebruikspanel (PC, smartphone of tablet) kan u het toestel raadplegen en in realtime de positie bekijken, eventueel een geofencing ingeven, de geschiedenis bekijken en afdrukken, de frequentie van positioenren aanpassen, enz. zodat u een nog beter gebruiksgemak verkrijgt die de wensen alleen maar positief zullen beinvloeden.

Bij aankoop van elke tracker heeft u gratis 14 dagen tracken inbegrepen en kan u naar keuze nadien de simkaart opwaarderen (gebruik simkaart) voor 1 maand (€ 39,95), 3 maanden (€ 69,95), 6 maanden (€ 99,95) of 12 maanden (€ 169,95). U verkrijgt een unieke code waarmee u, zonder te registreren, kan inloggen op ons software-platform. Daar kan u uw eigen tracker volledig beheren, de huidige locatie bekijken, de historiek opvragen en bewaren, een geofence ingeven, de gsm-nummers of emailadressen ingeven die dienen gecontacteerd te worden ingeval van nood, de frequentie van de posities aanpassen en zoveel meer... 

Real-time volgen via GSM / laptop / mac / pc

Met onze recent aangepaste mobiele versie van onze software, hebben wij nu een pareltje in handen met zeer duidelijke weergave van je tracker op een zeer duidelijke plattegrond EN de mogelijkheid om heel eenvoudig de afgelegde route te kunnen zien (breadcrumbs). Klik op de 'pin' van je tracker op de kaart en je krijgt meteen het exacte adres of raadpleeg de batterij-autonomie, wijzig de frequentie van positioneren (poll), bekijk de snelheid in realtime of zie hoelang de tracker reeds stilstaat.

De inbegrepen simkaart werkt in gans Europa*.

(*Europa: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadaloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Noorwegen, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy, (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Spanje, Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk en Zweden).

Geen verzendkosten

In discrete verpakking thuis geleverd

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

NL handleiding

Bij elk product

Onze winkel

Al onze producten staan uitgestald

Gratis Advies?

IMG_1939.jpgBel of kom langs en onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.

T +32 (0)3 829 03 00
Boomsesteenweg 363 - 2610 Wilrijk

Ma t/m Vrij van 14u tot 18u

Zaterdag van 10u tot 18u