Welkom op de website van spyshop 'bSPY',

Breed assortiment

U kan bij ons terecht voor een ruim aanbod aan verborgen camera's, diverse audio apparatuur, verschillende gps-volgsystemen en zoveel meer. Maandelijks wordt ons assortiment aangepast of uitgebreid.

Kijk bij de 'Spy rubrieken' aan de linkerzijde van de website en klik vervolgens op het gewenste product. Bij elk product vind je de nodige omschrijving, kostprijs, foto's, voorraadbeheer, de inhoud van de verpakking en de technische kenmerken.

‘Spyshop bSPY’ is gespecialiseerd in de verkoop van allerhande spyproducten zoals bv. pen camera’s, pen voicerecorders, USB-stick camera’s, USB-stick voicerecorders, verborgen camera's, GPS volgsystemen, dievenpoeders, enz… Indien u op zoek bent naar een specifiek product, gelieve ons te contacteren en wij trachten u hierbij te helpen.

Online bestellen of afhalen in onze winkel

Bestel je liever online, dan krijg je je product morgen gratis thuis geleverd in een discrete verpakking, of kom je gekozen product afhalen in onze winkel te Wilrijk, Boomsesteenweg 363 (A12 Brussel-Antwerpen) want wij hebben alle producten in voorraad (tenzij anders vermeld bij het product).

Maak gebruik van onze klantvriendelijkheid en gratis advies.

Voor bijkomende inlichtingen kan u ons altijd contacteren per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens de openingsuren telefonisch op 03/829 03 00.

Professioneel, ruime kennis, gratis advies...

‘Spyshop bSPY’ is gekend om zijn professionalisme, ruime kennis, gratis advies, correcte prijzen, trouwe leveringen en klantvriendelijke ondersteuning zowel online als in de winkel waar je alle producten onmiddellijk kan meenemen.

Uit ervaring weten wij dat vele bezoekers wel hun licht opsteken op onze website maar liever de producten in het echt willen zien, vastnemen, controleren, eventueel testen en nog belangrijker, veilig betalen.

Ruime betaalmogelijkheden

Ondanks onze voorzorgsmaatregelen om onze online betalingen via ‘Mollie’ te laten uitvoeren, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw aankopen in onze winkel (zie onze winkel) te voltooien en aldaar contant te betalen of om u nog beter van dienst te zijn aanvaarden wij ook Bancontact/Mister Cash, VISA, MasterCard en PayPal.

Wij hopen u alvast als klant te mogen begroeten en danken u reeds voor het gestelde vertrouwen.

Het bSPY-team

Tip! Klik ook zeker even op 'nieuws' bovenaan de homepage en blijf op de hoogte van nieuwtjes en weetjes over onze shop en producten. 'Spyshop bSPY’ is de roepnaam van de nv VG-C Investments en importeert, exporteert, fabriceert, verhuurt en verkoopt aan particulieren en bedrijven.

Geen verzendkosten

In discrete verpakking thuis geleverd

Wettelijke garantie

2 jaar garantie

NL handleiding

Bij elk product

Onze winkel

Al onze producten staan uitgestald

Gratis Advies?

IMG_1939.jpgBel of kom langs en onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.

T +32 (0)3 829 03 00
Boomsesteenweg 363 - 2610 Wilrijk

Ma t/m Vrij van 14u tot 18u

Zaterdag van 10u tot 18u