Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Veilig betalen...

Alle betalingen gebeuren bij bSPY op een veilige manier.
Klik hier voor meer info omtrent betalen en betaalmethodes.

Sierraad audiorecorder


Sterke punten

  • Zeer elegant
  • Eéntoets bediening
  • Neemt alle geluid op
  • Geluidsdetectie
Verkoopprijs: € 159,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
geen_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Net als onze Sleutelhanger audiorecorder is deze verborgen recorder een elegant en mooi juweel.

Mooi zwart design met een interne batterij dat alle opnamen in geluidsdetectie zal opnemen en dit wel tot 40 uur lang alvorens je opnieuw de batterij moet herladen. Plaats de Sierraad audiorecorder op een onopvallende plek zoals aan je sleutelbos of op je werkplek en alle gesprekken binnen een straal van 5 meter zal zeer duidelijk verstaanbaar opgenomen worden. Wil je langer opnemen dan 40 uur, plaats het toestel dan aan de PC en neem op terwijl het aan het laden is. let op dat de PC niet in slaapstand komt.

Wil je echter de Sierraad audiorecorder draagbaar dragen, dat kan ook want met het toestel kan eenvoudig aan een halssnoer gehangen worden zonder op te vallen.

Met het 8GB intern geheugen kan je wel tot 94 uur opnames maken alvorens je het geheugen moet wissen.

Door de eenvoudige bediening met één druk op de knop kan deze recorder geactiveerd worden.

Bescherm je tegen bedrieglijke uitspraken of registreer belangrijke gesprekken met deze Sierraad audiorecorder. Deze audio recorder is verwerkt in een zwart plastic luxemateriaal maar heeft een verborgen microfoon waarmee alle geluid in een straat van 5 meter in uitzonderlijk goede kwaliteit wordt opgenomen.
Bijkomend heeft deze hanger ook een ingebouwd lichtje dat eveneens met een drukknopje kan aan- of uitgeschakeld worden. Handig toch?

Vergeet zeker niet dat je ook op dit apparaat een tijdsaanduiding kan instellen zodat elke opname officieel geregistreerd wordt met datum en uur.

Nadien kan je even eenvoudig de opnames beluisteren en eventueel kopiëren naar je PC door de bijgeleverde USB-kabel in een USB-poort te plaatsen. De PC zal deze meteen herkennen als een externe hard disk en een pop-up venster toont u de opnames. Dubbelklikken en luisteren maar…

Opladen gebeurt op dezelfde wijze, plaats je apparaat (in de uit-stand) in een USB-poort (niet opladen met een USB-lader hoger dan 0,5A!!) in je PC en het toestel laadt automatisch op.

Wees voorbereid om belangrijke gesprekken te registreren en gebruik deze Sierraad audiorecorder
 
Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 2012
Geheugen 8GB, goed voor 94 uur opname
Kleur Zwart
Gewicht 13 gram
Formaat opname 192 kbps
Ingebouwde led om bij te schijnen Ja
Opname tijdens laden Ja
Audio opname Ja
Geluidsdetectie Ja
Bewegingsdetectie Neen
Infrarood nachtzicht Nvt
Software installatie Nvt
USB kabel Inbegrepen
Batterij Interne oplaadbare lithium batterij 160 mAh
Batterijduur Maximum 40 uur opname
PC vereisten Nvt
Opmerkingen Toestel altijd software-vriendelijk (groene icoontje rechtsonderaan) verwijderen uit PC om beschadigiing te vermijden

 

Inhoud verpakking

1 x Nederlandstalige handleiding

1 x Armband audiorecorder

1 x USB-kabel

1 x Garantie 1 jaar

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg