Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Slimme 30 dagen camera


Sterke punten

  • Batterij: 30 dagen
  • Beeld: Fulll HD
  • Filmt door glas!
  • Bewegingsdetectie
Verkoopprijs: € 299,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Eindelijk is hij er, de camera die zonder problemen door glas kan filmen.

Vele mensen zijn tegenwoordig slachtoffer van vandalisme aan hun auto of woning en vragen naar camera's die ze achter de ramen van hun auto of woning kunnen plaatsen om dan de dader te vatten. Jammer genoeg was dit altijd een probleem omdat gewone camera's (en zeker camera's met nachtzicht) gewoonweg niet door glas kunnen filmen, laat staan met bewegingsdetectie.

Nu hebben we dus enkele camera's met een uitzonderlijke lens die door glas beweging waarneemt en de camera een signaal stuurt die dan start met opnames maken. Zie onze Slimme camera 15 dagen.

Zoals de Slimme camera 15 dagen (is eigenlijk de combinatie met een Slimme camera en de Slimme bewegingssensor), hebben we dus nu nog een Slimme camera bij die geen 15 dagen kan opnemen en door glas filmen, maar kan deze alles-in-één camera tot 30 dagen beweging registreren en opnemen (natuurlijk altijd afhankelijk van de hoeveelheid beweging).

Deze Slimme camera 30 dagen heeft een bijzonder hoge beeldkwaliteit want filmt in Full HD (1080P). 

Ook deze camera heeft zeer gevoelige cameralens die zich automatisch aanpast aan de lichtgevoeligheid. Dwz dat de camera in volledige duisternis geen duidelijke beelden zal opnemen maar zodra er ergens een klein beetje licht is (schermerlampje), zal deze camera goede bruikbare beelden schieten.

Kijk gerust even naar de eigenschappen van onze Slimme camera 30 dagen en je weet dat deze camera van zeer goede kwaliteit is, net als al zijn andere broertjes van de 'slimme' reeks. Het zeer grote voordeel vand eze camera is dat hij compact is, een enorme batterij-autonomie heeft en door glas kan filmen. Zo kan je hem zonder stroomvoorziening heel makkelijk achter de ruiten van je auto plaatsen en alles en iedereen filmen die schade of vandalisme aan je voertuig pleegt. Ook krassen die op je auto gezet worden terwijl die op je oprit geparkeer staat, is deze camera je beste keuze want hij beschikt over een 140° cameralens. 

Dankzij de ingebouwde batterij kan deze verborgen camera zeer eenvoudig op verschillende gewenste plaatsen gebruikt worden. Met één druk op de knop activeer je zowel de camera als de bewegingsdetectiemodule en start de opname in bewegingsdetectiemodus voor maar liefst 30 dagen! Niets eenvoudiger, toch?

Zoals bij al onze andere toestellen krijg je ook hier een gratis micro sd kaart geheugenkaart van 8GB bij. Is dit te weinig opslagruimte, dan kan je tot 64GB geheugen opwaarderen.

Met de oplaadbare interne batterij kan tot 9 uur continu opname gemaakt worden maar dus ook in bewegingsdetectie tot 1 maand! Waanzinnig lang dus.

Wenst u het toestel elders te gebruiken? Heeft de dader zijn werkterrein verlegd? Zijn er meerdere in/uitgangen die u regelmatig in kaart wenst te brengen? Geen nood, aangezien er geen vaste installatie nodig is om dit apparaat te gebruiken, kan u eenvoudigweg opnieuw installeren op de gewenste locatie. Makkelijk toch!

Na het aansluiten van de USB-kabel zal elke PC de camera herkennen als een externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken!!

Bij aankoop zal de verkoper de datum voor je programmeren op het toestel, zo hoef jij enkel maar te plaatsen en beelden te schieten.

Geniet van de discretie van deze Slimme camera 30 dagen en laat hem u bijstaan in uw onderzoek!!
 
Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 1023
Geheugen Micro sd geheugenkaart 8GB inclusief, tot 64GB uitbreidbaar
Resolutie video 1920x1080 (Full HD)
Formaat video AVI
Resolutie foto nvt
Formaat foto nvt
Frames per seconde 30
Audio opname Ja
Geluidsdetectie Neen
Bewegingsdetectie Ja, tot 30 dagen
Infrarood nachtzicht Geen infrarood, wel zeer gevoelige cameralens (low lux)
Software installatie Niet van toepassing (wordt eventueel gratis uitgevoerd door de verkoper)
USB kabel Meegeleverd
Batterij

2900 mAh, herlaadbaar met bijgeleverde adapter

Batterijduur Maximum 30 dagen in bewegingsdetectie, 9 uur continu opname
PC vereisten Windows/Mac
Opmerkingen Dit toestel is Full HD en heeft een camerahoek van 140°

 

Inhoud verpakking

1 x Slimme camera 30 dagen Full HD

1 x USB-kabel

1 x Geheugenkaart micro sd 8GB

1 x Nederlandstalige handleiding

1 x Garantie 1 jaar

Opnamevoorbeeld

Wordt later aangeleverd.

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg