Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Slimme camera lichaamswarmte


Sterke punten

  • Batterijduur: 15 dgn
  • Beeldkwaliteit: HD
  • Nachtzicht
  • Bewegingsdetectie
Verkoopprijs: € 179,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
geen_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

De topper van ons gamma 'verborgen camera's'! Sta versteld van de uitermate lange batterijduur van deze 'slimme camera'. Tot 6 maanden in standby (afhankelijk van de gekozen detectiemodus), ongelooflijk toch!

Deze Slimme lichaamswarmte camera is uitgerust met 3 opnamestanden (2 voorgeprogrammeerd en 1 volledig zelf te configureren) zodat je deze camera in elke situatie kan inzetten. Denk maar aan de optie infrarood nachtzicht, de PIR-detectie, de bewegingsdetectie, de tril- en geluidsfunctie. Afhankelijk van jouw noden kan deze camera ingesteld worden met een zeer lange batterij-autonomie (bepalend door de triggerkeuze zoals trilfunctie of PIR-detectie). 

Heb ook jij last van vandalisme, krassen op je auto, inbraak of schade op locaties waar geen netvoeding voorhanden is?

Stel je dan ook nog eens voor dat deze ongewenste gebeurtenissen plaatsvinden tijdens de nacht of in de duisternis?

Deze Slimme lichaamswarmte camera is de perfecte partner om al deze zaken vast te leggen op de gevoelige plaat. Deze verborgen camera kan zowel werken op de netvoeding (220v) zodat er ongelimiteerd kan opgenomen worden maar werkt natuurlijk ook op de interne batterij die tot 15 dagen kan opnemen in PIR-detectie, dwz dat de camera de beelden pas zal opnemen als de camera bewegingswarmte waarneemt zoals menselijke lichaamswarmte. Deze optie is de meest gekozen optie want zo zal de camera enkel beelden opnemen bij beweging (van personen of dieren) zodat er geen verloren opnames gemaakt worden van bv. bewegende takken of bladeren die in het gezichtsveld van de camera staan.

Wil je de camera gebruiken in de trilstand of geluidsfunctie, dan zal deze makkelijk maanden in standby kunnen blijven om dan de gewenste beelden op te nemen wanneer het toestel beweegt (trilfunctie) of wanneer het toestel geluid waarneemt (geluisdetectie).

In de gekozen standby-periode kan de Slimme lichaamswarmte camera zowel in bewegingsdetectie, in trildetectie of in geluidsdetectie modus geplaatst worden zodat de opname pas start na de gekozen detectie-modus. Wist je dat in de trildetectiemodus de camera tot 6 maanden standby kan staan? Ongelooflijk voor dergelijk klein apparaat.

Want klein is hij, met afmetingen van amper 11 cm x 6 cm x 2,1 cm!!

Met zijn zeer eenvoudige instellingen (2 standaardinstellingenen en1 instelling volledig te configureren zoals beeldkwaliteit, nachtmodus, tijdsgestuurde opname, etc) kan je onmiddellijk starten met opnemen. Plaatst de gewenste micro sd geheugenkaart (gratis 8GB bijgeleverd) en druk op de start-knop en de opname is gestart, zo eenvoudig is dat.

Deze camera is uitgerust met 3 standen (surveillance, on-the-go en custom) die elk reeds ingesteld zijn om de meest voorkomende situatie baas te kunnen. Wens je deze instellingen te wijzigen (bv de nachtmodus inschakelen zodat er automatisch wordt overgeschakeld naar nachtmodus bij verduistering) dan kan dit door het toestel via de bijgeleverde USB aan te koppelen aan je pc en via de website van de producent kan je heel eenvoudig de instellingen wijzigen. 

Wil je continu opnemen, dan kan deze Slimme lichaamswarmte camera tot 10 uur doorlopend opnemen! Let wel dat je geheugenkaart van dergelijke grootte moet zijn dat er effectief ruimte is voor 10 uur opname. Wanneer je in de laagste kwaliteit (460x360) en 25 fps opneemt, dan zal je 1uur/GB kunnen opnemen. In de hoogste kwaliteit (HD 1280x720) en 30 fps kan je 15 min/GB opnemen. Als je de opname in PIR-bewegingsmodus instelt, kan je makkelijk een week opnemen met 64GB (afhankelijk van het aantal beweging natuurlijk).

Wil je nog langer opnemen, dan kan je een geheugenkaart tot 64GB plaatsen en tot 192 uur opnemen, dit gecombineerd met constante voeding (220v of 12v) en je kan weken opnemen zonder je zorgen te maken over de autonomie of geheugencapaciteit. De camera heeft ook een 'loop'-functie zodat je kan kiezen dat de beelden steeds elkaar overschrijven wanneer de geheugenkaart vol is. Zo zullen de oudste beelden overschreven worden door d enieuwe beelden. Op deze manier zal je nooit je belangrijke opnames missen... (let wel op dat je dan tijdig na een incident de beelden raadpleegt, anders worden ze natuurlijk overschreven en ben je ze kwijt)

Verder heb je nog meerdere mogelijkheden om dit toestel naar je hand te zetten, zoals het orienteren van de cameralens. Deze kan je langs de beide zijde (omgedraaid) gebruiken (in t stellen in het 'custom' menu). Je kan ook het kleine led-lichtje laten doven zodat het toestel nog discreter is, evenals de loop-functie instellen (overschrijft de oudste beelden door de nieuwe bij een volle geheugenkaart).

Ben je zinnens om deze camera in het voertuig te gebruiken en aan te sluiten op de 12v autolader (inbegrepen), dan kan je de Slimme lichaamswarmte camera zodanig instellen dat hij opneemt bij start/stop van het voertuig.

Een andere mogelijkheid is om de opname te laten starten op ingestelde tijden, want ook dit is mogelijk met deze camera. Denk maar aan vakantieperiodes, afspraken die gepland zijn en die je wenst op te nemen, ...

Het is onvoorstelbaar hoe uitgebreid dit apparaat is en hoe makkelijk in gebruik.

In donkere ruimtes opnemen is ook geen probleem want deze verborgen camera heeft een superintelligente cameralens en kan bijgevolg enkele meters opnames maken in volledige duisternis.

Vergeet zeker niet dat ook dit toestel uitgerust is met een microfoon zodat de beelden ook voorzien zijn van geluidsopname, en dit in een straal van 5 meter rondom het toestel.

De opnames kunnen eveneens heel eenvoudig bekeken worden door ofwel de micro sd kaart te verwijderen en deze in je PC te stoppen of via de bijgeleverde USB-kabel te koppelen aan je PC. De PC zal deze micro sd kaart herkennen als een gewone externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken!!

Kijk bij foto's naar de fysieke kenmerken van deze camera en wacht niet langer maar stel je gerust met deze veelzijdige slimme camera... 

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 1020
Geheugen Micro sd kaart (TF) (4GB gratis meegeleverd) tot 64GB
Resolutie video 1280x720 (HD) of 640x480
Formaat video AVI
Trildetectie Ja
Hoek lens 160°
Frames per seconde 30 fps of lager in te stellen
Audio opname Ja (ingebouwde microfoon)
Geluidsdetectie Ja
Bewegingsdetectie Ja
Nachtzicht Ja
Batterij laadtijd 5-6  uur
USB kabel Meegeleverd
Batterij Ingebouwde oplaadbare batterij 2300 mAh
Batterijduur Maximum 10 uur continue opname, tot 15 dagen opname in PIR-detectie
PC vereisten Windows en Mac
Opmerkingen

Constante voeding 220v mogelijk.

 

Inhoud verpakking

1x Slimme lichaamswarmte camera HD

1x USB-kabel

1x USB voedingskabel 220v

1x Engelstalige handleiding (zeer duidelijk, alle info wordt u graag gegeven bij aankoop)

1x Geheugenkaart 8GB micro sd

1 jaar garantie

Opnamevoorbeeld

{vimeo}149161191{/vimeo}

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg