Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Slimme bewegingssensor


Sterke punten

  • Batterijduur: 15 dagen
  • Bewegingssensor
  • Voor Slimme cams
  • Werkt door glas!
Verkoopprijs: € 79,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Ben je al in het bezit van één van onze Slimme camera's en wil je langer opnames maken dan de batterij van de camera voorziet?

Deze Slimme bewegingssensor is optioneel en kan heel eenvoudig gekoppeld worden aan een Slimme camera (vraag even de verkoper naar de juiste instelling op de slimme camera). Op dat ogenblik zal de camera enkel in actie komen wanneer de Slimme bewegingssensor beweging detecteert. Zo zal de batterij van de Slimme camera enkel opnames maken aangestuurd door de sensor en tot 14 dagen beelden kunnen opnemen.

Buiten dat je dus een ongelofelijke batterij-autonomie krijgt met deze extra bewegingssensor, kan deze sensor dus ook door glas detecteren.

Eindelijk is er een mogelijkheid om zowel tijdens de dag als bij duisternis door glas te filmen! Deze sensor is dus geen camera op zich maar heeft wel een top sensor die elke beweging achter glas detecteert en een signaal stuurt naar de aangesloten Slimme camera. De Slimme camera start onmiddellijk met opnemen zodat je geen enkel ogenblik van de actie mist. 

Denk maar aan vandalisme aan je woning waar je dus nu perfect vanachter glas alles kan filmen, krassen op je auto waarvan je nu de dader kan filmen vanuit je auto, inbraak of schade op locaties waar je enkel vanachter een raam kan opnemen enz... de mogelijkheden zijn onbeperkt en dit voor 14 dagen lang op dezelfde batterijlading (bij gemiddelde beweging, het spreekt voor zih dat wanneer er extreem veel beweging is, de batterijlading sneller zal dalen).

Ook tijdens duisternis zal deze sensor blijven detecteren en dus ook de camera aansturen, terwijl de camera alleen deze bewegingen in duisternis nooit zal registreren.

Een top toestel voor een top prijs! Maar onthoud zeker dat dit geen stand-alone camera is maar enkel aan te sluiten is aan een Slimme camera zoals de Slimme mini camera, de Slimme draaibare camera en de Slimme WiFi camera.

Kijk zeker ook naar de Slimme camera 15 dagen, deze heeft reeds de combinatie met de Slimme bewegingssensor en een Slimme camera.

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 1029
Geheugen

nvt, is afhankelijk van de camerakwaliteiten

Resolutie video nvt
Formaat video nvt
Trildetectie nvt
Formaat foto nvt
Frames per seconde nvt
Audio opname nvt
Geluidsdetectie nvt
Bewegingsdetectie Ja
Nachtzicht Ja, bij duisternis
Batterij laadtijd 4 uur
USB kabel Meegeleverd
Batterij Ingebouwde oplaadbare batterij
Batterijduur Maximum tot 15 dagen
PC vereisten Windows en Mac
Opmerkingen Deze bewegingssensor werkt niet als camera maar is te combineren met onze slimme camera's waardoor deze tot 15 dagen in beweging openemen.

Inhoud verpakking

1 x Slimme bewegingssensor

1 x Netspanningskabel 220v

1 x Engelstalige handleiding. Vraag technische bijstand indien nodig, wij helpen u graag.

1 x Garantie 1 jaar

Opnamevoorbeeld

{vimeo}119457695{/vimeo}

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg