Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Veilig betalen...

Alle betalingen gebeuren bij bSPY op een veilige manier.
Klik hier voor meer info omtrent betalen en betaalmethodes.

Slimme rookmelder 15 dagen camera


Sterke punten

  • 2 weken batterij
  • Bewegingsdetectie
  • HD beeldkwaliteit
  • Zeer discreet
Verkoopprijs: € 269,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Hoewel deze rookmelder niet van een echte rookmelder te onderscheiden is, kan dit toestel GEEN rook detecteren maar wel uitstekende opnames maken!

Deze Slimme rookmelder camera HD is de grote broer van onze andere rookmelder camera (art. 1006) want deze camera is van professionele kwaliteit. De rookmelderbehuizing verbergt onze Slimme draaibare camera gekoppeld aan een speciaal apparaat dat bewegingsdetectie detecteert en doorstuurt naar de camera. Door deze combinatie van beide tostellen in één kan je genieten van maar liefst 14 dagen batterij!!

De rookmelder is zeer discreet en kan opgehangen worden dmv 4 bijgeleverde schroeven. Enkel de gratis bijgeleverde geheugenkaart van 16GB plaatsen en je kan starten met opnames te maken. 

Het grote verschil tussen deze Slimme rookmelder camera en onze andere gelijkaardige rookmelder camera is dat deze camera geen nachtzicht heeft maar wel een zeer gevoelige cameralens die zich automatisch aanpast aan de lichtgevoeligheid. Dwz dat de camera in volledige duisternis geen duidelijke beelden zal opnemen maar zodra er ergens een klein beetje licht is (schermerlampje), zal deze camera goede bruikbare beelden schieten.

Kijk gerust even naar de eigenschappen van onze Slimme draaibare camera en je weet dat deze rookmelder camera van zeer goede kwaliteit is, net als al zijn andere broertjes van de 'slimme' reeks.

In deze Rookmelder camera is de cameralens schuin gepositioneerd. Wanneer de camera tegen het plafond wordt gemonteerd, dan zal de camera alle beelden opnemen in een hoek (deze is afhankelijk van de hoogte van het plafond maar +- 45°), daar waar andere rookmelder camera's de beelden vaak recht naar beneden opnemen. 

Dankzij de ingebouwde batterij kan deze verborgen camera zeer eenvoudig op verschillende gewenste plaatsen gebruikt worden. Het toestel kan vast geschroefd worden op een plaats naar keuze (plafond, muur, …). Met één druk op de knop activeer je zowel de camera als de bewegingsdetectiemodule en start de opname in bewegingsdetectiemodus voor maar liefst 14 dagen! Niets eenvoudiger, toch?

Zoals bij al onze andere toestellen krijg je ook hier een gratis micro sd kaart geheugenkaart van maar liefst 16GB bij. Is dit te weinig opslagruimte, dan kan je tot 64GB geheugen opwaarderen.

Met de oplaadbare interne batterij kan tot 2 weken opname gemaakt worden. Waanzinnig lang dus.

Wenst u het toestel elders te gebruiken? Heeft de dader zijn werkterrein verlegd? Zijn er meerdere in/uitgangen die u regelmatig in kaart wenst te brengen? Geen nood, aangezien er geen vaste installatie nodig is om dit apparaat te gebruiken, kan u eenvoudigweg opnieuw installeren op de gewenste locatie. Makkelijk toch!

Aangezien deze flexibele verborgen camera ook met een interne batterij werkt, dient u wel het apparaat te deinstalleren (4 schroeven) om te herladen of met de bijgeleverde USB-kabel alle opnames heel gemakkelijk uit te lezen op elke PC.

Na het aansluiten van de USB-kabel zal elke PC de camera herkennen als een externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken!!

Bij aankoop zal de verkoper de datum voor je programmeren op het toestel, zo hoef jij enkel maar te plaatsen en beelden te schieten.

Geniet van de discretie van deze Slimme rookmelder camera en laat hem u bijstaan in uw onderzoek!!
 
Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 1022
Geheugen Micro sd geheugenkaart 16GB inclusief, tot 64GB uitbreidbaar
Resolutie video 1280x720 (HD)
Formaat video AVI
Resolutie foto nvt
Formaat foto nvt
Frames per seconde 30
Audio opname Ja
Geluidsdetectie Neen
Bewegingsdetectie Enkel bewegingsdetectie, geen continu opname.
Infrarood nachtzicht Geen infrarood, wel zeer gevoelige aanpasbare cameralens
Software installatie Niet van toepassing (wordt eventueel gratis uitgevoerd door de verkoper)
USB kabel Meegeleverd
Batterij

Ingebouwde oplaadbare li-ion batterij 1200mAh (camera)

Ingebouwde oplaadbare li-ion batterij 500mAh (bewegingsdetectiemodule)

Batterijduur Maximum 2 weken
PC vereisten Windows/Mac
Opmerkingen Dit toestel detecteert GEEN rook, werkt enkel als camera!!

 

Inhoud verpakking

1 x Slimme rookmelder camera HD met bewegingsdetectiemodule

1 x USB-kabel

1 x Geheugenkaart micro sd 16GB

1 x Nederlandstalige handleiding

1 x Garantie 1 jaar

Opnamevoorbeeld

Wordt later aangeleverd.

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg