Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Pen camera Full HD


Sterke punten

  • Batterij: 80 min
  • Beeld: Full HD 1080P
  • Foto en video
  • Afzond. geluid
Verkoopprijs: € 109,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Deze discrete verborgen Pen camera Full HD is de grote broer van onze basis pen camera. Met deze echt schrijvende pen in zwart/zilver uitvoering kan je filmen in de meest onopvallende situaties in Full HD kwaliteit 1920x1080.

Foto’s kunnen afzonderlijk genomen door een simplele druk op de knop.

De zeer eenvoudige bediening laat iedereen toe om met deze pen camera op stap te gaan en opnames te maken. Met één druk op de knop kan de opname gestart en beëindigd worden. Video met geluid!

Omdat de wetgeving duidelijk is dat niet zomaar alles en iedereen kan of mag gefilmd worden, kan deze pen ook afzonderlijk geluid opnemen. Zo hoef je niet altijd te vrezen dat er onwettige beelden worden genomen. Ons advies is duidelijk: hou altijd rekening met de wetgeving terzake wanneer je soortgelijke producten gebruikt.

Het grote voordeel van al onze opnameapparatuur is dat de beelden worden bewaard op een externe micro sd kaart, waarvan u gratis een micro sd kaart van 8GB meegeleverd krijgt zodat u onmiddellijk kan genieten van dit product. Het geheugen is dan ook uitbreidbaar door de micro sd kaart te vervangen door een grotere geheugenkaart en dit tot 64GB (let op dat de batterij van de camera slechts 80 minuten voeding voorziet)!!

De opnames kunnen eveneens heel eenvoudig bekeken worden door ofwel de micro sd kaart te verwijderen en deze in je PC te stoppen. De PC zal deze micro sd kaart herkennen als een gewone externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken.

Een andere mogelijkheid om de opnames te bekijken is de bijgeleverde USB-kabel aan te sluiten op de pen camera en de PC. Ook in dit geval zal de PC de pen camera herkennen als een externe harde schijf en zal dezelfde procedure kunnen gevolgd worden zoals hierboven beschreven.

Omdat de geheugenkaart kan gewisseld worden, kan de pen camera ook gebruikt worden als USB-memorystick met een geheugen tot maar liefst 64GB!!

Een veelzijdig apparaat waarvan u zeer terecht tevreden zal zijn!

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 1001a
Geheugen Micro sd kaart (TF) tot 64GB (8GB gratis meegeleverd)
Resolutie video 1920x1080
Formaat video AVI
Resolutie foto 2560x1440
Formaat foto JPEG
Frames per seconde 30 fps
Audio opname Ja (ingebouwde microfoon), ook afzonderlijke geluidsopname mogelijk
Geluidsdetectie Neen
Bewegingsdetectie Neen
Gewicht 30 gr
Software installatie Niet van toepassing
USB kabel Meegeleverd
Batterij Ingebouwde lithium polymer (3 uur laadtijd)
Batterijduur Maximum 80 minuten
PC vereisten Windows/Mac
Opmerkingen Cameralens haast onzichtbaar

Inhoud verpakking

1 x Pencamera Full HD

1 x USB-kabel

1 x Geheugenkaart micro sd 8GB

1 x Nederlandstalige handleiding

1 x Garantie 1 jaar

 

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg