Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Boek IR PIR camera


Sterke punten

  • Batterij: 2 maanden
  • Beeld: Full HD 1080P
  • PIR bewegingsdetectie
  • Nachtzicht
Verkoopprijs: € 249,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Deze zeer discrete verborgen camera kan overal in huis of kantoor geplaatst worden zonder opgemerkt te worden. De camera heeft verschillende opnamemogelijkheden, zo kan deze camera beelden opnemen met nachtzicht maar ook in bewegingsdetectie.

De bewegingsdetectie is een PIR bewegingsdetectie, dwz dat er enkel beweging wordt waargenomen wanneer warmtebronnen worden gedetecteerd zoals personen en dieren. Zo kan deze camera heel lang in standby staan en alleen de belangrijke momenten opnemen (ongewenst betreden van verboden ruimten, vakantiewoningen, garages, ...) waar andere tradionele camera's al lang zonder batterij (of stroom) zitten.

Een topper uit het gamma van de verborgen PIR camera’s!! Door onze jarenlange ervaring en het testen van alle producten op de ‘SPY’-markt, zijn wij ervan overtuigd dat deze verborgen camera één van de beste (zie ook de Slimme PIR camera HD) is die er te vinden zijn, mede door zijn veelzijdig gebruik en discrete ontwerp.

De grote troef van dit model is de PIR bewegingsdetectie die u toelaat zowel batterij als geheugen te sparen net omdat deze camera ENKEL opnames maakt wanneer deze ook echt nodig zijn.

Door een simpele beweging in het gezichtsveld van de camera, zal deze actie ondernemen en voor u alle waardevolle beelden EN geluid opnemen op de gratis meegeleverd micro sd kaart van 8GB.

Wenst u meer geheugencapaciteit, wissel dan eenvoudig van geheugenkaartje tot 16GB of 32GB en geniet van extra lange opnameduur.

Het geluid wordt ook opgenomen en kan afzonderlijk uitgeschakeld worden.

Al onze producten zijn eenvoudig te bedienen, alsook deze camera. Met een simpele druk op de knop activeert u de camera en microfoon en start de opname automatisch in de PIR bewegingsdetectie. Wenst u de opname te onderbreken, geen probleem, druk nogmaals op dezelfde knop en de opname wordt gestaakt.

Ook continu-opnames kunnen gemaakt worden en dan zal de camera een batterijduur hebben van max. 30 uur.

Vergeet ook de nachtmodus niet want deze camera kan ook beelden opnemen in duisternis dankzij de nachtzichtleds die tot 10 uur opnames kan maken.

Alle beelden worden in loepzuivere kwaliteit opgenomen in Full HD formaat (1080P).


Gebruikt u de beelden in rechte? Ook hier is aan gedacht want de camera is voorzien van datumafdruk in de opname (eerst even ingeven via de PC). U kan deze ook uit laten wanneer dit niet gewenst is.

De opnames kunnen eveneens heel eenvoudig bekeken worden door ofwel de micro sd kaart te verwijderen en deze in je PC te stoppen. De PC zal deze micro sd kaart herkennen als een gewone externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken!!

Een andere mogelijkheid om de opnames te bekijken is de bijgeleverde USB-kabel aan te sluiten op de camera en de PC. Ook in dit geval zal de PC de camera herkennen als een externe harde schijf en zal dezelfde procedure kunnen gevolgd worden zoals hierboven beschreven.

Een professioneel spy-apparaat waarvan de resultaten mogen gezien worden!
 

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 1002
Geheugen Micro sd kaart (TF) tot 32GB (8GB gratis meegeleverd)
Resolutie video Full HD (1080P)
Formaat video AVI (MPEG)
Resolutie foto Nvt
Formaat foto Nvt
Frames per seconde 30 fps
Audio opname Ja (ingebouwde microfoon), uit te schakelen
Geluidsdetectie Neen
Bewegingsdetectie Ja, PIR tot 2 maanden standby!!
Infrarood nachtzicht Ja
Software installatie Niet van toepassing
USB kabel Meegeleverd
Batterij Ingebouwde oplaadbare lithium polymer 8000 mAh
Batterijduur Maximum 2 maanden in PIR en tot 30 uur in continumodus
PC vereisten Windows/Mac
Opmerkingen Lange laadtijd (tot 20 uur)

Inhoud

1 x Boek camera PIR HD

1 x USB-laadkabel

1 x Geheugenkaart micro sd 8GB

1 x Engelstalige handleiding (zeer duidelijk!!)

1 x Garantie 1 jaar

Opnamevoorbeeld

Wordt nog aangeleverd

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg