Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Wetgeving

bSPY is een online spyshop met mogelijkheid tot afhaling in onze winkel en verkoopt/ verhuurt producten dewelke uitsluitend dienen tot het beschermen, controleren en observeren van uw eigendommen, familieleden en personeel.

bSPY kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor het onrechtmatig gebruik van haar producten.

Het bezit en/of gebruik van al onze apparatuur kan onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Bij het tot stand komen van een verkoop/verhuur van onze producten, verklaart de koper/huurder zijn uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden en de bepalingen inzake wetgeving zoals hierbij beschreven.

bSPY kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor bestellingen door minderjarigen, anderstaligen of enig misbruik van zijn producten.

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg