Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Veilig betalen...

Alle betalingen gebeuren bij bSPY op een veilige manier.
Klik hier voor meer info omtrent betalen en betaalmethodes.

Nieuwtjes en weetjes...

 

Coronamaatregelen (update 11 mei 2020)

Sinds 11 mei 2020 is de winkel terug geopend en is iedereen opnieuw van harte welkom van maandag tot en met vrijdag van 10.00u tot 18.00u.

Coronamaatregelen (update 23 mrt 2020)

De overheid heeft beslist de winkels te sluiten tot 5 april 2020. Online leveringen kunnen nog wel en vormen geen gevaar voor de verspreiding van het coronavirus.

Wij blijven telefonisch bereikbaar voor al uw vragen op weekdagen (ma tm vrij) tussen 10.00u en 18.00u. 

3 jaar spyshop bSPY (update 21 apr 2016)

Het is inderdaad bijna zover!! Op dinsdag 03 mei 2016 bestaan wij 3 jaar. Nog elke dag kan je bij ons terecht voor allerhande spionage-producten met bijhorend gratis advies.

Kom zeker even een kijkje nemen en geniet van een glaasje Cava en 20% korting, u met veel plezier aangeboden! (15% korting bij online bestellingen met de waardeboncode '3JAAR', in te vullen bij het betaalproces) 

Solden bij Spyshop bSPY (update 04 jan 2016)

Vanaf vandaag hebben wij enkele leuke koopjes die je niet mag missen! Kom vrijblijvend langs in onze winkel te Wilrijk bij Antwerpen.

Betaal nu ook online met PayPal! (update 04 nov 2015)

Maak voortaan gebruik van de zeer eenvoudige en veilige betaalmethode 'PayPal' om uw bestelling te betalen (Bancontact, Visa en MasterCard werden reeds aanvaard).

Terugkoopactie GPS tracker XS (update 09 aug 2015)

Vanaf heden kopen wij uw GPS tracker XS (wit model) terug aan € 90 incl. BTW (in werkende onbeschadigde staat met voedingsadapter en in onbeschadigde verpakking).

Wij merken dat vele gebruikers onze GPS tracker XS aankopen maar slechts tijdelijk gebruiken. Dit is een investering die in vele gevallen slecht benut wordt en waar wij als enige verdeler van GPS trackers een oplossing voor hebben gevonden.

Verkoop uw GPS tracker XS terug aan ons en recupereer zo een deel van je kosten. Afhankelijk van de staat van de GPS tracker XS (onbeschadigd, nette verpakking, voedingsadapter) betalen wij u contant tot € 90 incl. BTW terug. Contacteer ons hiervoor altijd alvorens het aanbieden van je toestel. Andere modellen of bendogdheden van onze GPS trackers zijn ook welkom en worden eveneens terugbetaald afhankelijk van de staat ervan. Wij betalen geen opwaarderingen terug.

Vernieuwde software GPS tracking (update 08 aug 2015)

Met onze recent aangepaste mobiele versie van onze software, hebben wij nu een pareltje in handen met zeer duidelijke weergave van je tracker op een zeer duidelijke plattegrond EN de mogelijkheid om heel eenvoudig de afgelegde route te kunnen zien (breadcrumbs). Klik op de 'pin' van je tracker op de kaart en je krijgt meteen het exacte adres of raadpleeg de batterij-autonomie, wijzig de frequentie van positioneren (poll), bekijk de snelheid in realtime of zie hoelang de tracker reeds stilstaat.

Voor gebruikers die reeds inloggen via een app (iPhone) of als favoriet (Android), log even opnieuw in op uw mobiel toestel (smartphone of tablet) via www.btrackpanel.com en kies 'smartphone'. Vanaf nu zal de nieuwe software actief zijn en kan opnieuw een app of favoriet ingesteld worden.

Betaal nu ook met Visa of MasterCard!

Om u nog beter te dienen, kan u voortaan ook in onze winkel met Visa of Mastercard betalen (Bancontact:MisterCash werd reeds aanvaard).

Onze winkel is nu dubbel zo groot!

 

Kom dringend een vrijblijvend kijkje nemen in onze vernieuwde winkel. De winkel is nu dubbel zo groot geworden en de meest courante producten staan nu ook bijna allemaal uitgestald. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn en kan u alle producten zien, om uitleg vragen en eventueel onmiddellijk aankopen. Wij hebben normaal alle producten in voorraad, tenzij anders vermeld op onze website bij het betreffende artikel. 

Kijk snel bij 'de winkel' bovenaan onze website en klik op 'foto's'.

Onze nieuwe trackers zijn actief!!

Beste tracker-liefhebber, al enige tijd geleden hebben wij ons gamma trackers en benodigdheden flink uitgebreid. Daar wij voortaan onze nieuwe trackers in eigen beheer hebben, zijn wij er met het tracker-gamma even tussenuit geweest om deze uitgebreid te testen.

Vanaf heden bieden wij onze bTRACK XS (extra-small) aan voor € 149,95 die je naar eigen wens kan opwaarderen met maandelijks gebruik. Dwz dat je voortaan geen jaarabonnementen of dergelijke hoeft af te sluiten maar dat je eenvoudigweg 1 maand (€ 39,95), 3 maanden (€ 69,95) of zelfs 6 maanden (€ 99,95) kan opwaarderen bij aankoop. Beslis je om na een periode van bv. 1 maand tijdelijk geen gebruik meer te maken van je tracker, dan blijft je tracker wel gekend in ons systeem en kan je later (na maanden) eenvoudig weg opnieuw opwaarderen zonder bijkopende kosten. 

Kijk snel bij de rubriek 'GPS volgsystemen' en vergewis u van de vele combinaties met onze basistracker en zijn benodigdheden.

Nieuwe openingsuren:

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij vanaf heden onze openingsuren uitgebreid zodat wij u voortaan elke dag in onze winkel kunnen ontvangen.

De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag en dit telkens van 10:00u tot 12:00u en van 14:00u tot 18:00u.

Kom vrijblijvend langs! 

Oneerlijke concurrentie en handelspraktijken bij bSPY

Steeds meer krijgen wij opmerkingen van klanten dat wij bepaalde producten die wij aanbieden, niet in ons assortiment hebben. Na onderzoek blijkt nu dat er 2 gelijkaardige bedrijven (1 uit Nederland en 1 uit België) misbruik maken van onze naam en locatie door ons adres te koppelen aan hun website (en zoekopdrachten bij Google) waardoor u als klant 'denkt' dat u op onze website bent terechtgekomen. Op deze wijze misbruiken zij ONS en U uit eigen winstbejag. Wij hopen dat u als klant alsnog de weg vindt naar de enige en echte 'spyshop bSPY' te Antwerpen-Wilrijk want zij hebben er geen winkel!!

  

Weldra een gans nieuw assortiment GPS volgsystemen beschikbaar

Op vraag van vele klanten hebben wij het gamma GPS-trackers aangepast en uitgebreid zodat u nog meer keuze heeft. Hiervoor hebben wij wel enkele aanpassingen moeten doorvoeren waardoor wij tijdelijk (maximum enkele weken) geen trackers meer beschikbaar hebben. Houd onze website in het oog zodat je de lancering ervan niet mist!

Maar vrees niet, wij zullen uitpakken met een ruim assortiment, van kleine tot grote trackers, van personal tot vehicle trackers en allerhande toebehoren.

Hiervoor hebben wij geinvesteerd in onze eigen webapplicatie en zullen dus voortaan a onze eigen trackers op de markt brengen min eigen beheer. Zo kan alle technische bijstand dan ook vanuit één adres gebeuren, de spyshop bSPY.

Nieuwe openingsuren vanaf 01 september 2014

Om u nog beter te dienen zal de spyshop elke weekdag (maandag tm vrijdag) geopend zijn van 10:00u tot 12:00u en van 14:00u tot 18:00u. Zaterdag, zondag en feestdagen gesloten. 

Spyshop bSPY bestaat 1 jaar!!

Het is ondertussen een jaar geleden dat wij jullie mochten verwelkomen in onze winkel te Antwerpen - Wilrijk aan de Boomsesteenweg 363 (A12 Brussel-Antwerpen).

Al onze producten zijn in voorraad (tenzij anders vermeld op de website) en staan er mooi uitgestald dewelke u steeds vrijblijvend kan bezichtigen, keuren, testen en u kan naar hartelust vragen stellen.

Met onze vaste openingsuren op dinsdag-, donderdag- en zaterdagnamiddag van 14:00h tot 18:00h, een overzichtelijke étalage, mogelijkheid tot betalen met bankkaart (tot op heden enkel met Bancontact/Mistercash), gratis ruime parking en de gekende klantenservice zullen wij de perfecte partner zijn in uw privéonderzoek.

Kom volledig vrijblijvend langs en wij zullen u bijstaan met al onze kennis en ervaring.

Geniet van regelmatige promoties, scherpe prijzen en neem uw product meteen mee naar huis.

Tot binnenkort,

het bSPY-team

Laatst bijgewerkt op woensdag 03 juni 2020 21:04

Hits: 1804

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg