Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

USB-Stick camera


Sterke punten

  • Batterij: 4 uur
  • Beeld: Full HD 1080P
  • Bewegingsdetectie
  • Afz geluidsopname
Verkoopprijs: € 189,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Wie is er nog geen eigenaar van een USB-stick om data op te slaan? Tegenwoordig maken USB-sticks gewoon deel uit van het dagelijkse leven. Maar als deze USB-stick nu ook nog eens een verborgen camera met microfoon in zich heeft?

Ja hoor, deze USB-Stick camera heeft dus een ingebouwde Full HD cameralens die alle beelden en geluid opneemt.

De discrete cameralens die alles heeft gezien, zal u helpen de perfecte beelden te schieten die nodig zijn om alles te weten te komen tijdens uw afwezigheid. Of tijdens uw aanwezigheid want deze verborgen camera kan ook opnames maken terwijl hij aan het opladen is in een PC. Dit is nog onopvallender. Wil je enkel geluid opnemen? Dat kan ook want dit toestel kan ook een afzonderlijke geluidsopname maken en tot wel 7 uur met een volle batterij.

De hoge kwaliteit lithium batterij geeft een duur van 4 uur video-opname op de externe micro sd kaart.Tel hierbij nog eens de vervangbare micro sd kaart (8GB gratis meegeleverd) tot 128GB en er is genoeg geheugen beschikbaar voor dagenlang gebruik! Let op dat de batterij slechts 4 uur voeding geeft, maar zoals gezegd kan je deze USB-Stick camera ook tijdens het laden gebruiken).

U kan natuurlijk ook de veelzijdigheid van dit toestel benutten en het gebruiken als volwaardige USB stick, het kan immers tot 128GB geheugen aan, wat toch een flinke brok capaciteit is.

Naast onze USB stick audiorecorders (enkel geluidsopname) is dit toestel een echt spyproduct, zeer discreet en van voldoende kwaliteit om duidelijke herkenbare beelden te schieten, want dat doet hij ook en wel in Full HD (1920x1080)!!

Soms laat de wetgeving nu eenmaal niet toe dat je beelden van iemand schiet, vandaar kan deze USB-Stick camera ook afzonderlijke geluidsopnames maken. De geluidsopnames worden gemaakt aan 512 kbps en met een volle batterij tot 7 uur.

Dus deze camera kan zowel videobeelden opnemen met geluid (max 4 uur batterij) maar ook afzonderlijke geluidsopname (max 7 uur batterij) hetgeen ongewoon is voor dergelijke verborgen camera-apparatuur. Bijkomend kan deze camera ook in bewegingsdetectie opnemen, zo spaar je dus veel onnodig geheugen want aan camerabeelden opnemen waarop geen beweging wordt waargenomen, heb je niets (tenzij dat je geen enkel risico wil nemen). Stel deze camera zodanig in dat hij videobeelden opneemt in continu-modus of in bewegingsdetectie-modus, of kies ervoor om de datum al dan niet te laten zien in de camerabeelden. Of kies je ervoor om de oudste beelden te overschrijven wanneer de geheugenkaart vol is, dit kan ook eenvoudig gekozen worden in het bestand dat wordt getoond wanneer je het toestel aan je PC koppelt.

Door de beperkte afmetingen kan het toestel op verschillende plaatsen ‘verstopt’ worden om zo de onopvallendste beelden te maken, u kan het ook simpelweg bij u in de hand houden tijdens meetings e.d. (let op de wetgeving ter zake).

De opnames kunnen eveneens heel eenvoudig bekeken worden door ofwel de micro sd kaart te verwijderen en deze in je PC te stoppen. De PC zal deze micro sd kaart herkennen als een gewone externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken!!

Een andere mogelijkheid om de opnames te bekijken is de bijgeleverde USB-Stick rechtstreeks via de USB-poort aan de PC te koppelen. Ook in dit geval zal de PC de camera herkennen als een externe harde schijf en zal dezelfde procedure kunnen gevolgd worden zoals hierboven beschreven.

Geen geheimen meer met deze USB stick verborgen camera
 

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 1005
Geheugen Micro sd kaart (TF) tot 128GB (8GB gratis meegeleverd)
Resolutie video 1920x1080 (Full HD beeldkwaliteit)
Formaat video AVI
Resolutie foto nvt (geen afzonderlijke foto-opnale mogelijk)
Afmetingen toestel 7,5cm x 2,4cm x 0,9cm
Frames per seconde 30
Audio opname Ja (ingebouwde microfoon) bij video en afzonderlijk mogelijk zonder video
Geluidskwaliteit 512 kbps
Bewegingsdetectie Ja (in te stellen via het bestand op de geheugenkaart)
Infrarood nachtzicht Neen
Software installatie Niet van toepassing
USB kabel Niet van toepassing
Batterij Ingebouwde oplaadbare lithium polymer
Batterijduur Maximum 4 uur voor viedeo, 7 uur voor afzonderlijke geluidsopname
PC vereisten Windows/Mac
Opmerkingen Kan ook opnemen tijdens opladen!

Inhoud verpakking

1 x USB-stick camera Full HD

1 x Geheugenkaart micro sd 8GB

1 x Nederlandstalige handleiding

1 x Garantie 1 jaar

Opnamevoorbeeld

wordt later aangeleverd

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg