Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Sleutelhanger camera


Sterke punten

  • Batterij: 1,5 uur
  • Beeld: Full HD 1080P
  • Video, geluid en foto
  • Discreet verborgen
Verkoopprijs: € 149,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Wij houden ervan om u de meest geschikte verborgen camera aan te bieden met de beste beeldkwaliteit die thans voorhanden is. Deze Sleutelhanger camera is een replica van een auto-afstandsbediening maar voorzien van een topcameralens die in Full HD (1080P) filmt.

Deze Sleutelhanger full HD met verborgen camera en microfoon neemt probleemloos alle beelden en gesprekken op in een straal van 5-10 meter. Dit model is nieuw maar even eenvoudig als zijn voorganger (die had maar een VGA beeldkwaliteit), volledig getest en goed bevonden.

Met deze verborgen camera kan u op alle locaties schitterende beelden schieten zonder opgemerkt te worden. U kan er vrij mee in de hand discrete opnames maken, doelgerichte gesprekken mee opnemen en later afspelen via de bijgeleverde USB-kabel.

Een batterijduur van max. 1,5 uur laat u toe dit toestel meerdere keren te gebruiken alvorens opnieuw te moeten opladen (let wel dat de geheugenkaart groot genoeg is en of u zeker genoeg geheugenruimte over heeft want in full HD filmen vraagt veel batterij en geheugen).

Vergeet zeker de fotomodus niet. Met een simpele druk op de knop plaats je de camera in fotomodus en vanaf dan zal de camera automatisch om de 3 seconden een foto nemen tot je beslist de opname te stoppen. Deze modus is heel interessant voor stilstaande opnames (leg de camera op een stoel of tafel, dit is discreet maar ook heel stabiel en vraagt ook nog eens minder geheugen en batterij). Met een cameralens hoek van 75° kan je best leuke beelden nemen. 

De gratis bijgeleverde 4GB micro sd kaart zal u niet tegenhouden om onmiddellijk aan de slag te gaan. Optioneel kan deze camera tot 32GB uitgebreid worden, wat een gigantisch geheugen beschikbaar stelt om deze sleutelhanger ook als externe harde schijf (lees: memorystick) te gebruiken. Het geheugenverbruik is 1GB is 10 minuten video opnemen. Deze camera heeft ook een loop-functie, dwz dat wanneer de geheugenkaart vol is, deze automatisch de oudste beelden zal overschrijven door de nieuwe. Zo geraakt je geheugenkaart nooit vol en zal je kunnen blijven opnemen, maar is ook gevaarlijk want misshien overschrijf je zo wel per ongeluk leuke of belangrijke oude beelden. Tip: kopieer steeds na elke opname je beelden, zo stel je je beelden altijd veilig, verwijderen kan dan nadien als je tijd hebt.

Al onze producten zijn eenvoudig te bedienen, alsook deze Sleutelhanger camera. Met een simpele druk op de knop activeert u de camera en microfoon en start de opname. Wenst u de opname te onderbreken, geen probleem, druk nogmaals op dezelfde knop en de opname wordt gestaakt.

De opnames kunnen eveneens heel eenvoudig bekeken worden door ofwel de micro sd kaart te verwijderen en deze in je PC te stoppen. De PC zal deze micro sd kaart herkennen als een gewone externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken!!

Een andere mogelijkheid om de opnames te bekijken is de bijgeleverde USB-kabel aan te sluiten op de camera en de PC. Ook in dit geval zal de PC de camera herkennen als een externe harde schijf en zal dezelfde procedure kunnen gevolgd worden zoals hierboven beschreven.

Een verrassende sleutelhanger met geheime mogelijkheden!!
 

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

 

Artikel 1003
Geheugen Micro sd kaart (TF) tot 32GB (4GB gratis meegeleverd)
Resolutie video 1920x1080 (full HD)
Formaat video AVI (MPEG)
Resolutie foto 4032x3024
Formaat foto JPEG
Frames per seconde 30 fps
Audio opname Ja (ingebouwde microfoon)
Geluidsdetectie Neen
Bewegingsdetectie Neen
Infrarood nachtzicht Neen
Software installatie Niet van toepassing
USB kabel Meegeleverd
Batterij Ingebouwde oplaadbare lithium polymer
Batterijduur +/- 1,5 uur
PC vereisten Windows/Mac
Opmerkingen Deze camera kan ook opnemen tijdens het laden!

Inhoud verpakking

1 x Sleutelhanger camera

1 x Geheugenkaart micro sd 4GB

1 x USB-kabel

1 x Nederlandstalige handleiding

1 x Garantie 1 jaar

Opnamevoorbeeld

Wordt later aangeleverd

 

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg