Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Black box audiorecorder VAS


Sterke punten

  • 160 dagen stand-by
  • Tot 160 uur continue opname
  • Geluidsdetectie
  • Eénknops bediening
Verkoopprijs: € 349,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
geen_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Deze Black box audiorecorder VAS PRO zit verscholen in een klein zwart doosje met 1 drukknop op. Niemand zal durven vermoeden dat dit doosje (box) een professioneel apparaat is met ongelooflijke kwaliteiten.

Made in the UK, hetgeen standaard altijd van topkwaliteit is. De microfoon is een Knowles microfoon die gekend is om zijn zeer gevoelige en perfect verstaanbare microfoons. Met een interne herlaadbare batterij tot 160 dagen in standby (zonder enige opname) en een intern geheugen van 8GB en goed voor ongeveer 160 uur opname, zal deze Black box audiorecorder VAS PRO je niet teleurstellen.

Duurder dan eender welk ander opname apparaat maar geen concurrentie. Dit is topkwaliteit!

Met de bijgeleverde USB-kabel laad je het toestel op in een 6-tal uur maar kan je ook later de opnames simpelweg herbeluisteren, bewerken, verwijderen of formatteren.

Standaard staat dit toestel in de voice activated modus (vox: voice operated system) waardoor er enkel een opname gemaakt zal worden wanneer er geluid wordt waargenomen. Op het intern geheugen staat een programmaatje waarmee de datum en het uur kan aangepast worden maar ook de gevoeligheid van de microfoon. Zo kan je steeds bepalen wanneer de voice activated modus moet starten, bij veel of weinig geluid. Dit is bepalend wanneer je de Black box audiorecorder PRO niet in de onmiddellijke omgeving kan plaatsen van waar het gesprek zal plaatsvinden.

Met een druk op de knop zal de opname na 5 seconden starten en ben je gerust voor 160 dagen of meer dan 160 uur aan opnames! Het verborgen microfoontje kan alle gesprekken in goede kwaliteit opnemen in een straal tot 9 meter rondom het toestel.

Let op dat u het toestel het best in een open ruimte plaatst zodat de geluidskwaliteit optimaal blijft. Het spreekt voor zich dat wanneer je de Black box audiorecorder VAS PRO in een gesloten omgeving (doos, lade, kofferruimte voertuig,...) verstopt, de kwaliteit ervan beïnvloed wordt.

Plaats dit toestel discreet door zijn 2 kleine maar zeer krachtige magneetjes op elke metalen ondergrond, denk maar aan een metalen tafelframe, onder de autostoel, tegen de ijskast en nog zoveel meer te plaatsen.

Deze, en al onze andere audiorecorders, geven geen geluidssignaal wanneer ze actief zijn, evenmin branden er leds die de aanwezigheid van dit toestel verraden.

Kijk ook bij onze andere audiorecorders voor nog meer mogelijkheden!!

Nadien kan je even eenvoudig de opnames beluisteren en eventueel kopiëren naar je PC door het toestel in een open USB-poort te plaatsen. De PC zal deze meteen herkennen als een externe hard disk en een pop-up venster toont u de opnames. Dubbelklikken en luisteren maar…

Opladen gebeurt op dezelfde wijze, plaats je apparaat (in de uit-stand) in een USB-poort in je PC en het toestel laadt automatisch op. Let op, ondertussen kan je geen opnames maken!

Dit is een echt professioneel toestel, gemaakt in de UK en van ongekende kwaliteit...

  
Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 2009
Geheugen Intern geheugen 8GB (tot 160 uur opname)
Kleur Zwart
Type Black box met 2 magneetjes
Opname-stand Geluidsdetectie met verschillende gevoeligheden
Afmetingen 7 cm x 3 cm x 2cm
Gewicht nvt
Audio opname Ja
Geluidsdetectie Enkel geluidsdetectie
Laadtijd 6 uur (rode led brandt bij laden, knippert bij volle batterij) 
Batterij indicatie nvt
Software installatie Wordt standaard geopend door de aanwezige mediaplayer op je pc
USB kabel Bijgeleverd
Batterij Interne oplaadbare lithium batterij
Batterijduur Maximum 160 dagen standby en meer dan 160 uur opname
PC vereisten Windows en Mac
Opmerkingen Toestel altijd software-vriendelijk (groene icoontje rechtsonderaan) verwijderen uit PC om beschadiging te vermijden

Inhoud verpakking

1 x Black box audiorecorder VAS PRO (zwarte kleur)

1 x Nederlandstalige handleiding

1 jaar garantie

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg