Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Black box SIM


Sterke punten

  • 19 dagen standby
  • 16 uur inbellen
  • Alle simkaarten
  • Gevoelige micro
Verkoopprijs: € 349,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Buiten de eerder besproken audiorecorders, hebben wij in ons gamma ook audio inbel zenders, dwz dat deze toestellen het omgevingsgeluid opvangen die u beluistert via de gsm-telefoonverbinding. Op dit toestel kan u dus inbellen en meeluisteren. Let wel dat er voldoende belwaarde moet voorzien zijn op de simkaart die u in het toestel heeft geplaatst, anders zal deze geen gehoor geven.

Bedoeling is dat u zelf dient in te bellen op het toestel en mee kan luisteren naar het omgevingsgeluid en dit zeer goed verstaanbaar in een straal van 5-10 rondom het toestel.

Stel je voor wat je hiermee allemaal kan bereiken: plaats het apparaat op een discrete plaats en luister mee wat er in een bepaalde omgeving wordt gezegd. Door het plaatsen van een simkaart (elk netwerk zoals Proximus, Orange, Base, ... wordt aanvaard) naar keuze, kan je vanop eender welk mobiel toestel inbellen op de audiozender en onmiddellijk meeluisteren, handig toch.

Deze professionele audiozender is voorzien van een supergevoelige microfoon die in een straal tot 10 meter alle geluid verstaanbaar weergeeft en heeft een uitzonderlijke batterij met een standbytijd tot 19 dagen (!) en een inbeltijd tot 16 uur. Daarom is dit dan ook de professionele versie van onze GSM mini audio alarm zender (art 2004). 

Plaats deze audio zender op een zeer discrete plaats zoals onder een tafel (metaal), onder de autostoel, ... want dit toestel heeft 2 zeer krachtige magneetjes. Met de ééntoetsbediening kan je dit apparaat heel eenvoudig aan of uit schakelen en later elders gebruiken. Let wel op want dit toestel heeft een lange laadtijd van 6 uur.

Om het toestel te gebruiken dien je enkel in te bellen en live mee te luisteren. Als je gebruik wil maken van een betaalkaart om in het toestel te plaatsen, zorg er dan voor dat de pincode van de simkaart is verwijderd (doe dit door deze in een gewone gsm te wijzigen) maar maak ook een eerste gesprek met de nieuwe betaalkaart. Want sommige betaalkaarten moet je eerst een menu doorlopen alvorens je een eerste verbinding kan maken. Dit kan het toestel natuurlijk niet zelf. Plaats daarom de betaalkaart eerst even in een normaal mobiel telefoontoestel om het verplichte menu van de provider te doorlopen. Vervolgens plaats je de simkaart in het toestel en kan je er vrij gebruik van maken.

Wenst u de GSM audio alarm zender PRO discreet te plaatsen, dat kan want uiterlijk is dit maar een gewoon zwart klein doosje, maar wel voorzien 2 sterke magneetjes die je toelaten het toestel ook op een metalen ondergrond aan te brengen zoals een tafelframe, onder de autostoel en legio mogelijkheden.

Geniet van zijn eenvoud en luister mee wanneer jij het wil…
 

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 2005
Kleur Zwart
Resolutie video Nvt
Formaat video Nvt
Resolutie foto Nvt
Formaat foto Nvt
Simkaart Alle providers, wereldwijd (niet bijgeleverd)
Audio opname Neen, inbellen is nodig
Geluidsdetectie Nee
Bewegingsdetectie Nvt
Infrarood nachtzicht Nvt
Software installatie Nvt
USB kabel Bijgeleverd
Batterij Interne oplaadbare lithium batterij 
Batterijduur 19 dagen standby, 16 uur inbellen
PC vereisten Nvt
Opmerkingen

Eéntoetsbediening en 2 krachtige magneetjes voor makkelijke plaatsing.

Inhoud verpakking

1 x Black bow sim

1 x Nederlandstalige handleiding

Opgelet: simkaart niet ingebrepen

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg