Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Black box SIM


Sterke punten

  • 19 dagen standby
  • 16 uur inbellen
  • Alle simkaarten
  • Gevoelige micro
Verkoopprijs: € 349,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Buiten de eerder besproken audiorecorders, hebben wij in ons gamma ook enkele audio alarm zenders, dwz dat deze toestellen het omgevingsgeluid opvangen die u beluistert via de gsm-telefoonverbinding. Deze toestellen kunnen eveneens zenden, of beter gezegd, u krijgt een bericht vanuit het toestel van zodra het toestel geluid detecteert. Op dit ogenblik zal deze GSM audio alarm zender PRO de gekende gebruiker (u dus) een bericht sturen en kan u onmiddellijk inbellen en meeluisteren. Let wel dat er voldoende belwaarde moet voorzien zijn op de simkaart die u in het toestel heeft geplaatst, anders zal deze geen berichten kunnen sturen.

Bedoeling is dus om enerzijds zelf  in te bellen op het toestel en mee te luisteren naar het omgevingsgeluid of anderzijds laat het toestel u dmv een sms weten wanneer er geluid wordt gedetecteerd. 

Stel je voor wat je hiermee allemaal kan bereiken: plaats het apparaat op een discrete plaats en luister mee wat er in een bepaalde omgeving wordt gezegd. Door het plaatsen van een simkaart (elk netwerk zoals Proximus, Orange, Base, ... wordt aanvaard) naar keuze, kan je vanop eender welk mobiel toestel inbellen op de audiozender en onmiddellijk meeluisteren, handig toch.

Deze professionele audiozender is voorzien van een supergevoelige microfoon die in een straal tot 10 meter alle geluid verstaanbaar weergeeft en heeft een uitzonderlijke batterij met een standbytijd tot 19 dagen (!) en een inbeltijd tot 16 uur. Daarom is dit dan ook de professionele versie van onze GSM mini audio alarm zender (art 2004). 

Gebruik de 'voice activated' functie en het toestel zal u berichten wanneer er geluid wordt waargenomen. Dit is heel handig maar soms ook vervelend, zeker wanneer je op dat ogenblik zelf niet in de mogelijkheid bent om de oproep te beantwoorden en mee te luisteren. Ook hier heeft dit professionele toestel een antwoord op. Je kan heel gemakkelijk per sms commando's sturen naar het toestel en deze functie uitschakelen, zoveel je wil.

Plaats deze audio zender op een zeer discrete plaats zoals onder een tafel (metaal), onder de autostoel, ... want dit toestel heeft 2 zeer krachtige magneetjes. Met de ééntoetsbediening kan je dit apparaat heel eenvoudig aan of uit schakelen en later elkders gebruiken. Let wel op want dit toestel heeft een laadtijd van 6 uur.

Om het toestel te gebruiken dien je enkel in te bellen en live mee te luisteren. Om optimaal gebruik te maken van dit toestel, is het nodig om eerst even een verbinding te maken met het toestel met uw eigen gsm nummer waarop deze de 'voice activated' functie activeert. Op dat ogenblik staat het toestel klaar om bij geluid u op te berichten. Zo bespaart u niet alleen tijd en onnodig inbellen, maar bent u ook zeer efficiënt. U kan op het toestel de 'voice activated' functie deactiveren tot dat u beslist om er opnieuw gebruik van te maken (u schakelt opnieuw de 'voice activated' functie in dmv een sms comando). 

Wenst u de GSM audio alarm zender PRO discreet te plaatsen, dat kan want uiterlijk is dit maar een gewoon doosje, maar wel voorzien 2 sterke magneetjes die je toelaten het toestel ook op een metalen ondergrond aan te brengen zoals een tafelframe, onder de autostoel en legio mogelijkheden.

Geniet van zijn eenvoud en luister mee wanneer jij het wil…
 

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 2005
Kleur Zwart
Resolutie video Nvt
Formaat video Nvt
Resolutie foto Nvt
Formaat foto Nvt
Simkaart Alle providers, wereldwijd (niet bijgeleverd)
Audio opname Neen, inbellen is nodig of opgebeld worden
Geluidsdetectie Ja, voice activated functie (kan uitgezet worden)
Bewegingsdetectie Nvt
Infrarood nachtzicht Nvt
Software installatie Nvt
USB kabel Bijgeleverd
Batterij Interne oplaadbare lithium batterij 
Batterijduur 19 dagen standby, 16 uur inbellen
PC vereisten Nvt
Opmerkingen

Dit toestel neemt ook gesprekken op na commando per sms.

Inhoud verpakking

1 x GSM audio audio alarm zender PRO

1 x Nederlandstalige handleiding

Opgelet: simkaart niet ingebrepen

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg