Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Slimme mini camera 40 uur


Sterke punten

  • Batterij: 40 uur
  • Beeld: VGA
  • Bewegings-, tril,
  • geluidsdetectie
Verkoopprijs: € 179,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Deze Slimme mini camera 40 uur is de grote broer van onze Slimme mini camera. Daar waar de Slimme mini camera tot 8 uur continu kan opnemen, kan deze Slimme mini camera tot wel 40 uur opnemen en dit zowel in beide beeldkwaliteiten (640x480 of 320x240). De keuze voor de beeldkwaliteit heeft te maken met de grootte van de opnames. Wil je veel opnemen en is de beeldkwaliteit van minder belang, kies dan voor de 320x240 beeldkwaliteit.

Heb ook jij last van vandalisme, krassen op je auto, inbraak of schade op locaties waar geen netvoeding voorhanden is?

Stel je dan ook nog eens voor dat deze ongewenste gebeurtenissen plaatsvinden tijdens de nacht of in de duisternis?

Deze Slimme mini camera 40 uur is de perfecte partner om al deze zaken vast te leggen op de gevoelige plaat. Deze verborgen camera kan zowel werken op de netvoeding (220v), alsook op de autolader van je auto (12v) zodat er ongelimiteerd kan opgenomen worden maar werkt natuurlijk ook op de interne batterij die tot maanden standby kan staan (in trildetectiemodus).

In deze standby-periode kan de Slimme mini camera 40 uur in trildetectie of in geluidsdetectie modus geplaatst worden zodat de opname pas start na de gekozen detectie-modus. Wist je dat in de trildetectiemodus de camera tot 9 maanden standby kan staan? Ongelooflijk voor dergelijk klein apparaat. Merk wel op dat deze versie in lengte net iets langer is dan de gewone Slimme mini camera maar voor de rest net exact dezelfde kwaliteiten met als extra de extreem lange batterijduur.

Met zijn zeer eenvoudige instellingen kan je onmiddellijk starten met opnemen. Plaatst de gewenste micro sd geheugenkaart (gratis 8GB bijgeleverd) en druk op de start-knop en de opname is gestart, zo eenvoudig is dat.

Deze camera is uitgerust met 3 standen (surveillance, on-the-go en custom) die elk reeds ingesteld zijn om de meest voorkomende situatie baas te kunnen. Wens je deze instellingen te wijzigen (bv de nachtmodus inschakelen zodat er automatisch wordt overgeschakeld naar nachtmodus bij verduistering) dan kan dit door het toestel via de bijgeleverde USB aan te koppelen aan je pc en via de website van de producent kan je de instellingen wijzigen. 

Wil je continu opnemen, dan kan deze Slimme mini camera 40 uur tot 40 uur doorlopend opnemen op de interne batterij! Let wel dat je geheugenkaart van dergelijke grootte moet zijn dat er effectief ruimte is voor 40 uur opname, of stel de camera zo in dat de 'loopfunctie' is geactiveerd waardoor de oudste beelden worden overschreven door de nieuwste beelden (en maakt zo constant plaats op de geugenkaart). Wanneer je in de laagste kwaliteit (320x240) en 25 fps opneemt, dan zal je 1 uur/GB kunnen opnemen. In de hoogste kwaliteit (640x480) en 30 fps kan je 30 min/GB opnemen. Als je de opname in bewegingsmodus instelt, kan je ook 40 uur opnemen op de interne batterij want de camera werkt sowieso ondanks hij enkel de beelden wegschrijft  bij beweging.

Wil je nog langer opnemen, dan kan je een geheugenkaart tot 256GB plaatsen en tot 256 uur opnemen, dit gecombineerd met constante voeding (220v of 5V dmv een powerbank) en je kan weken opnemen zonder je zorgen te maken over de autonomie of geheugencapaciteit. 

Verder heb je nog meerdere mogelijkheden om dit toestel naar je hand te zetten, zoals het orienteren van de cameralens. Deze kan je langs de beide zijde (omgedraaid) gebruiken (in te stellen in het 'custom' menu). Je kan ook het kleine led-lichtje laten doven zodat het toestel nog discreter is, evenals de loop-functie instellen (overschrijft de oudste beelden door de nieuwe bij een volle geheugenkaart).

Ben je zinnens om deze camera in het voertuig te gebruiken en aan te sluiten op de 12v autolader (inbegrepen), dan kan je de Slimme mini camera zodanig instellen dat hij opneemt bij start/stop van het voertuig.

Een andere mogelijkheid is om de opname te laten starten op ingestelde tijden, want ook dit is mogelijk met deze camera. Denk maar aan vakantieperiodes, afspraken die gepland zijn en die je wenst op te nemen, ...

Het is onvoorstelbaar hoe uitgebreid dit apparaat is en hoe makkelijk in gebruik.

In donkere ruimtes opnemen is ook geen probleem want deze verborgen camera heeft een superintelligente cameralens en kan bijgevolg enkele meters opnames maken in duisternis (met schemerlicht want werkt niet in het pikdonker).

Vergeet zeker niet dat ook dit toestel uitgerust is met een microfoon zodat de beelden ook voorzien zijn van geluidsopname (ook uit te schakelen), en dit in een straal van 5 meter rondom het toestel.

Wens je ook met PIR-detectie (detectie van lichaamswarmte) op te nemen, kies dan voor de absolute topper in ons assortiment, de 'Slimme lichaamswarmte camera HD' (kijk bij de rubriek 'verborgen camera's' voor meer info). Deze camera kan in PIR-bewegingsdetectie tot 15 dagen opnemen!! 

De opnames kunnen eveneens heel eenvoudig bekeken worden door ofwel de micro sd kaart te verwijderen en deze in je PC te stoppen of via de bijgeleverde USB-kabel te koppelen aan je PC. De PC zal deze micro sd kaart herkennen als een gewone externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken!!

Kijk bij foto's naar de fysieke kenmerken van deze camera en wacht niet langer maar stel je gerust met deze veelzijdige slimme camera... 

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 1018
Geheugen Micro sd kaart (TF) (8GB gratis meegeleverd) tot 256GB
Resolutie video (640x480) of (320x240)
Formaat video AVI
Trildetectie Ja
Formaat foto nvt
Frames per seconde 30 fps
Audio opname Ja (ingebouwde microfoon)
Geluidsdetectie Ja
Bewegingsdetectie Ja
Nachtzicht Ja (geen IR maar wel aangepaste licthgevoeligheid)
Batterij laadtijd 7 uur
USB kabel Meegeleverd
Batterij Ingebouwde oplaadbare batterij
Batterijduur Maximum 40 uur continue opname, tot 15 dagen standby
PC vereisten Windows en Mac
Opmerkingen

Constante voeding 220v mogelijk evenals 12v autolader inbegrepen of 5V powerbank

Inhoud verpakking

1 x Slimme mini camera 40 uur

1 x Geheugenkaart 8GB

1 x Autolader 12v

1 x USB-kabel

1 x Netspanningskabel 220v

1 x Engelstalige handleiding. Vraag technische bijstand indien nodig, wij helpen u graag.

1 x Garantie 1 jaar

Video

{vimeo}119457695{/vimeo}

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg