Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Slimme WiFi camera


Sterke punten

  • Top WiFi product!!
  • Tot 8 uur opname
  • Bewegingsdetectie
  • Geluidsdetectie
Verkoopprijs: € 269,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Heb ook je nood aan een zeer goede WiFi camera? Dan is deze Slimme WifI camera HD het perfecte toestel.

Deze WiFi camera werkt enkel voor mobiele apparaten met de besturingssystemen IOS (vanaf 8.3 en meer) en Android (vanaf 4.2.2 en meer).

De camera is voorzien van een geheugenkaartslot zodat je steeds opnames kan maken. De opnamemodus kan je heel eenvoudig instellen via de gratis app. Deze app kan je downloaden via Google Play (voor Android) of via de App Store (voor IOS).

Last van vandalisme, krassen op je auto, inbraak of schade op locaties waar geen netvoeding voorhanden is maar wel WiFi? Deze camera werkt op eigen batterijen die tot 8 uur opnames kunnen maken. Configureer de WiFi (zeer eenvoudig) en bekijk alle beelden via je smartphone. Neem videobeelden op of neem een foto van het gewenste ogenblik. Deze opnames worden bewaard op de geheugenkaart in het toestel maar kunnen evengoed gedownload worden van het toestel naar je eigen smartphone.

Om de beelden via WiFi te bekijken zijn er 2 functies, de AP-functie en de Router-functie. De AP-functie maakt een rechtstreekse verbinding tussen je smartphone en de camera zodat je de beelden live kan bekijken maar binnen het eigen WiFi-netwerk, dwz dat je geen verbinding kan maken met je camera als je vanop verplaatsing wil kijken. De Router-functie maakt een WiFi verbinding tussen je smartphone en de camera via je aanwezige router/modem (hiervoor moet je de naam van je netwerk en het paswoord kennen). Vanaf kan je alle beelden live volgen van gelijk welke bestemming buiten je eigen WifI-zone.

Eens je camera verbinding heeft met de smartphone, kan je heel eenvoudig alle instellingen wijzigen zoals je gewoon bent van onze slimme camera's. Stel de bewegingsdetectie in en de opnames zullen enkel starten wanneer de camera beweging waarneemt, doe dit eventueel voor de geluidsdetectie en ook dan zal de opname pas starten als er geluid wordt waargenomen.

Via de app kan je ook meldingen laten verzenden wanneer er detectie (beweging of geluid) wordt waargenomen, zo kan je desgewenst onmiddellijk actie ondernemen.

Stel verschillende tijdsintervallen in, alleen dan zal de camera automatisch starten met opnemen, ook in bewegings- en/of geluidsdetectie. Op deze wijze kan je zeer doelgericht opnames maken en alle verloren ogenblikken vermijden. Dit spaart een hele hoop geheugen en batterij.

Alle beedlen worden opgenomen in HD beeldkwaliteit (ook te wijzigen naar een mindere beeldkwaliteit om meer geheugen te gebruiken op je geheugenkaart).

Deze Slimme WiFi Camera HD is de perfecte partner om al deze zaken vast te leggen op de gevoelige plaat. Deze kleine verborgen camera kan zowel werken op de netvoeding (220v) maar de camera werkt natuurlijk ook op de interne batterij die tot 15 uur beelden uitzendt (let op: mogelijks kan je maar tot 8 uur continu beelden opnemen).

Ongelooflijk voor dergelijk klein apparaat. Want klein is hij, met afmetingen van amper 7.5 cm x 5.8 cm x 3 cm!!

Met zijn zeer eenvoudige instellingen kan je onmiddellijk starten met het gebruik van de camera.  

Wil je continu opnemen, dan kan deze Slimme WiFi Camera tot 8 uur doorlopend opnemen op de interne batterij! Let wel dat je geheugenkaart van dergelijke grootte moet zijn dat er effectief ruimte is voor 8 uur opname, of stel de camera zo in dat de 'loopfunctie' is geactiveerd waardoor de oudste beelden worden overschreven door de nieuwste beelden. Wanneer je in de laagste kwaliteit (640x480) en 25 fps opneemt, dan zal je 1 uur/GB kunnen opnemen. In de hoogste kwaliteit (1280x720) en 30 fps kan je 15 min/GB opnemen. Als je de opname in continumodus instelt, kan je tot 8 uur opnemen op de interne batterij.

Wil je nog langer opnemen, dan kan je een geheugenkaart tot 64GB plaatsen en tot 192 uur opnemen, dit gecombineerd met constante voeding (220v) en je kan weken opnemen zonder je zorgen te maken over de autonomie of geheugencapaciteit. 

Verder heb je nog meerdere mogelijkheden om dit toestel naar je hand te zetten, zoals het orienteren van de cameralens. Deze kan je langs de beide zijde (omgedraaid) gebruiken (heel makkelijk te wijzigen via de app). Je kan ook de loop-functie instellen (overschrijft de oudste beelden door de nieuwe bij een volle geheugenkaart).

Een andere mogelijkheid is om de opname te laten starten op ingestelde tijden, want ook dit is mogelijk met deze camera. Denk maar aan vakantieperiodes, afspraken die gepland zijn en die je wenst op te nemen, ...

Het is onvoorstelbaar hoe uitgebreid dit apparaat is en hoe makkelijk in gebruik.

Vergeet zeker niet dat ook dit toestel uitgerust is met een microfoon zodat de beelden ook voorzien zijn van geluidsopname (ook uit te schakelen), en dit in een straal van 5 meter rondom het toestel.

Wens je ook met PIR-detectie (detectie van lichaamswarmte) op te nemen, kies dan voor de absolute topper in ons assortiment, de 'Slimme camera IR HD' (kijk bij deze rubriek voor meer info). Deze camera kan in PIR-bewegingsdetectie tot 15 dagen opnemen!! 

De opnames kunnen eveneens heel eenvoudig bekeken worden door ofwel de micro sd kaart te verwijderen en deze in je PC te stoppen of via de bijgeleverde USB-kabel te koppelen aan je PC. De PC zal deze micro sd kaart herkennen als een gewone externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken!!

 

Weinige WiFi camera's zijn goed, deze Slimme WiFi camera is bij de besten... 

 

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 1024
Geheugen Micro sd kaart (TF) (4GB gratis meegeleverd) tot 64GB
Resolutie video 1280x720 (HD) of 640x480
Formaat video AVI
Bewegingsdetectie Ja
Hoek lens 140°
Frames per seconde 30 fps
Audio opname Ja (ingebouwde microfoon)
Geluidsdetectie Ja
WiFi Ja, zowel lokaal (tss smartphone) als vanop afstand (via eigen router)
Nachtzicht Nee
Batterij laadtijd 4 uur
USB kabel Meegeleverd
Batterij Ingebouwde oplaadbare batterij
Batterijduur Maximum 8 uur continue opname, tot 16 uur live beelden
Besturingsvereisten IOS en Android (werkt niet op Windows of Mac)
Opmerkingen

Constante voeding 220v mogelijk

 

Inhoud verpakking

1 x Slimme WiFi Camera HD

1 x USB-datakabel

1 x Netspanningskabel 220v

1 x Geheugenkaart 4GB

1 x Engelstalige handleiding (deskundige uitleg en configuratie bij aankoop)

1 x 2 jaar garantie

Opnamevoorbeeld

{vimeo}163372157{/vimeo}

 

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg