Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Slimme 15 dagen camera


Sterke punten

  • Bewegingssensor
  • Voor Slimme cams
  • Te combineren
  • Werkt door glas!
Verkoopprijs: € 269,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Deze Slimme 15 dagen camera is de perfecte partner om al deze zaken vast te leggen op de gevoelige plaat. Deze verborgen camera kan zowel binnen als achter glas filmen. daar waar geen enkele camera van achter glas kan filmen, werkt deze bewegingsdetector wel achter glas.

De Slimme 15 dagen camera is een combinatieset bestaande uit de 'slimme mini camera' en de 'slimme bewegingsdetectiesensor'. Door deze twee toestellen aan elkaar te koppelen, krijgen we een professioneel apparaat dat alle beweging registreert en uitermate geschikt is om van achter glas te filmen. Zo wordt dit apparaat de perfecte oplossing om vanuit je auto of woning naar buiten te filmen.

Denk maar aan krassen op je auto, aan vandalisme aan je woning enz. De bewegingsdetector detecteert de beweging door glas heen, stuurt een signaal naar de aangekoppelde slimme mini camera die op zijn beurt start met opnemen. Zo heb je meteen je ideale partner gevonden voor al je problemen.

Aangezien deze beide toestellen gekoppeld zijn, werkt dus de slimme camera enkel op instructie van de bewegingsdetector en zal de slimme camera veel batterij uitsparen. Zo kan deze combinatieset tot 15 dagen opnemen. Let op, alleen in bewegingsdetectie te gebruiken. De slimme camera is hier speciaal voor geconfigureerd en kan dus niet zomaar los gebruikt worden. Wil je dit wel, vraag dan even de verkoper naar raad om de camera-eenheid anders te configureren (kan je ook makkelijk zelf).  

Met zijn zeer eenvoudige instellingen kan je onmiddellijk starten met opnemen. Plaats de gewenste micro sd geheugenkaart (gratis 8GB bijgeleverd) en druk op de powerknop van de bewegingsdetectiesensor en de opname is gestart, zo eenvoudig is dat. Hoe groter de geheugenkaart, hoe meer beelden je kan opnemen. Reken op ongeveer 15GB voor 15 dagen opname in bewegingsdetectie.

Wil je nog langer opnemen, dan kan je een geheugenkaart tot 64GB plaatsen en tot 192 uur opnemen zonder je zorgen te maken over de autonomie of geheugencapaciteit. 

Het is onvoorstelbaar hoe uitgebreid dit apparaat is en hoe makkelijk in gebruik.

In donkere ruimtes opnemen is ook geen probleem want deze verborgen camera heeft een superintelligente cameralens en kan bijgevolg enkele meters opnames maken in duisternis.

Vergeet zeker niet dat ook dit toestel uitgerust is met een microfoon zodat de beelden ook voorzien zijn van geluidsopname (ook uit te schakelen), en dit in een straal van 5 meter rondom het toestel.

Wens je ook met PIR-detectie (detectie van lichaamswarmte) op te nemen, kies dan voor de absolute topper in ons assortiment, de 'Slimme camera IR HD' (kijk bij deze rubriek voor meer info). Die camera kan in PIR-bewegingsdetectie tot 15 dagen opnemen!! 

De opnames kunnen eveneens heel eenvoudig bekeken worden door ofwel de micro sd kaart te verwijderen en deze in je PC te stoppen of via de bijgeleverde USB-kabel te koppelen aan je PC. De PC zal deze micro sd kaart herkennen als een gewone externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken!!

Kijk bij foto's naar de fysieke kenmerken van deze camera en wacht niet langer maar stel je gerust met deze veelzijdige slimme camera... 

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 1021
Geheugen Micro sd kaart (TF) (8GB gratis meegeleverd) tot 64GB
Resolutie video 1080x720 (HD)
Formaat video AVI
Trildetectie nvt
Formaat foto nvt
Frames per seconde 30 fps
Audio opname Ja (ingebouwde microfoon)
Geluidsdetectie nvt
Bewegingsdetectie Ja, 15 dagen
Nachtzicht Ja, bij duisternis
Batterij laadtijd 4 uur
USB kabel Meegeleverd
Batterij Ingebouwde oplaadbare batterij
Batterijduur Maximum tot 15 dagen
PC vereisten Windows en Mac
Opmerkingen

Combinatieset van de slimmer camera en de slimme bewegingsdetectie sensor.

Inhoud verpakking

1 x Slimme camera

1 x Slimme bewegingsdetectie sensor

1 x Geheugenkaart 8GB

1 x USB-kabel

1 x Netspanningskabel 220v

1 x Engelstalige handleiding. Vraag technische bijstand indien nodig, wij helpen u graag.

1 x Garantie 1 jaar

Opnamevoorbeeld

{vimeo}119457695{/vimeo}

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg