Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Horloge IR camera full HD


Sterke punten

  • Full HD
  • Video, foto en geluid
  • 16GB geheugen
  • Nachtzicht & waterdicht
Verkoopprijs: € 169,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

De combinatie van een heren horloge EN een verborgen camera. De verborgen camera is zodanig geplaatst (6 uur aanduiding op de wijzerplaat) dat bij normaal gebruik om de pols, de camera de beelden in de juiste stand opneemt. Dwz dat de lens onderste boven werd gemonteerd zodat bij zittend gebruik (bv. restaurant-, café- en casinobezoek) de opname wordt weergegeven in de juiste posities, de perfecte stand zoals nodig.

Met zijn 16GB intern geheugen is dit horloge meer dan voldoende uitgerust om onmiddellijk aan de slag te gaan. Alle gewenste beeld en geluid wordt geregistreerd en kan heel eenvoudig later worden bekeken of opgeslagen op uw PC.

Buitengewone FULL HD beeldkwaliteit, rubberen armband, spatwaterdicht, sportief karakter en nachtzicht, dit zijn enkele kenmerken die van dit normaal uitziende heren horloge de spywatch maakt die men kan inzetten op elke gebeurtenis.

De ingebouwde batterij kan tot maximum 90 minuten beeld met geluid opnemen, of geluid afzonderlijk.

Denk dan ook nog aan de infraood-functie en opnemen in duisternis is geen probleem meer! Let wel, verwacht hier geen wonderen van want in volledige duisternis is het nachtzicht max 1 à 2 meter. Wanneer er echter een schemerlampje brandt, dan zal het nachtzichtbereik enorm uitbreiden naar meedere meters.

Zeer comfortabel horloge met vele mogelijkheden en eenvoudige bediening die onmiddellijk kan geactiveerd worden zonder vooraf te moeten installeren.

Kies je liever voor een ander exemplaar? Kijk dan snel bij de rubriek 'verborgen camera's'.

De opnames kunnen eveneens heel eenvoudig bekeken worden dmv de bijgeleverde USB-kabel te verbinden met de ‘jack’-uitgang op de horloge. De PC zal de horloge herkennen als een gewone externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken!!

Word spion met deze handige verborgen Horloge camera
 
Kijk zeker even bij de tab ‘Handleiding’ bovenaan deze pagina om de Nederlandstalige gebruikershandleiding te vinden, deze zal u probleemloos door de werking van het apparaat leiden.

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

 

Artikel 1011c
Geheugen Intern geheugen 16GB
Resolutie video 1920x1080 FULL HD
Formaat video AVI
Resolutie foto 2560X1440 (3MP)
Formaat foto JPG
Frames per seconde 30
Audio opname Ja (ingebouwde microfoon)
Geluidsdetectie Neen
Bewegingsdetectie Neen
Infrarood nachtzicht Ja (max 1-2 meter)
Software installatie Niet van toepassing
USB kabel Meegeleverd
Batterij Ingebouwde oplaadbare lithium polymer
Batterijduur Maximum 1 tot 1,5 uur
PC vereisten Windows/Mac
Opmerkingen Spatwaterdicht, gebruik onder water af te raden, gelet op de geluidsopname

Inhoud verpakking

1 x Horloge camera met nachtzicht

1 x USB-kabel

1 x Nederlandstalige handleiding

1 x Garantie 1 jaar

Opnamevoorbeeld

Wordt later aangeleverd.

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg