Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Veilig betalen...

Alle betalingen gebeuren bij bSPY op een veilige manier.
Klik hier voor meer info omtrent betalen en betaalmethodes.

Simkaart nieuw voor GPS tracker


Sterke punten

  • Nieuwe simkaart
  • Na permanente deactivatie
  • Enkel voor bTRACK
Verkoopprijs: € 10,00
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Bij aankoop van je gps volgsysteem GPS tracker (eender welk model) verkrijg je gratis 14 dagen gebruik van de simkaart (zit reeds in het toestel) en dien je na deze 14 dagen te beslissen hoe lang je de tracker wenst te gebruiken. Zonder deze opwaardering (1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden) kan je na de inbegrepen 14 dagen geen gebruik meer maken van de tracker!

Wanneer je immers na een periode langer dan 3 maanden beslist om je tracker opnieuw te gebruiken, dan kan dit maar dan moet je rekening houden met het vervallen van de simkaart. Deze speciale simkaarten worden door de operator geblokkeerd na 3 maanden inactiviteit en moeten dus vervangen worden.

Via dit artikel kan je eenvoudigweg een nieuwe simkaart bestellen zodat je zonder verdere problemen gebruik kan maken van je tracker. Simpelweg de simkaart vervangen in je toestel en klaar is kees!

De simkaart kan dan vervolgens via dezelfde weg opgewaardeerd worden met de gewenste periode (1, 3, 6 of 12 maanden).

Vergeet niet je 6-cijferige code te vermelden bij betaling bij 'opmerkingen' onderaan de betaalpagina want anders kunnen wij niet opwaarderen daar onze trackers niet geregistreerd worden op naam!!

Wens je liever niet online te betalen, dan kan je ook in onze winkel te Wlirijk (Antwerpen) jouw nieuwe simkaart aankopen en je tracker opwaarderen. Betalen kan contant of met Bancontact/Mistercash, Visa en MasterCard.

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg