Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Powerbank audiorecorder


Sterke punten

  • Werkende powerbank
  • Tot 130 uur opname
  • Uitbreidbaar geheugen
  • Discreet verwerkt
Verkoopprijs: € 199,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Zijn al onze USB audiorecorders te beperkt qua batterij en wil je zeer lange opnames maken? Gebruik dan zeker onze Powerbank audiorecorder die tot 130 uur kan opnemen met één batterijlading.

De powerbank audiorecorder heeft zijn naam niet gestolen want is dus perfect bruikbaar als powerbank. Koppel de powerbank aan je mobiele apparaat en laadt hem op. Met een batterij van 4000mAh kan je heel wat extra voeding geven aan je mobiele telefoon.

Tevens zal ook deze zware batterij ervoor zorgen dat je de audiorecorder-functie optimaal (en dus zeer lang) kan gebruiken. Met een volle batterij tot wel 130 uur.

Plaats een geheugenkaart naar keuze (4GB tot 32GB) in het apparaat, bedek met het bijgeleverde beschermplaatje en niemand zal vermoeden dat er een verborgen audiorecoder in de powerbank verstopt zit. Een gratis geheugenkaart van 4GB wordt bijgeleverd.

Activeer de verborgen audiorecorder dmv een geheime toetsencombinatie of check de batterijstatus zodat je weet hoelang je nog kan opnemen.

Tevens is deze powerbank audiorecorder uitgerust met een ledlicht dat ook eenvoudig te bedienen is. Met een volle batterij kan het ledlicht tot 500 uur werken.

Plaats de powerbank audirecorder op de gewenste locatie en deze zal zeer onopvallend alle gesprekken opnemen in een straal tot 5 meter rondom het toestel. Bescherm u tegen bedrieglijke uitspraken en registreer alle gesprekken rondom u met deze audiorecorder


Zeer discreet, niet op te merken maar wel zeer doeltreffend! Geen enkel gesprek zal u ontgaan na een simpele druk op de knop. Zo activeert u onmiddellijk de recorder en deze neemt alle geluid op en bewaart deze op het extern geheugen en neemt tot 130 uur op. Per uur neemt deze recorder ongeveer 60 MB op. 

Vergeet zeker niet dat je ook op dit apparaat een tijdsaanduiding kan instellen zodat elke opname officieel geregistreerd wordt met datum en uur.

Nadien kan je even eenvoudig de opnames beluisteren en eventueel kopiëren naar je PC door de bijgeleverde USB-kabel in een USB-poort te plaatsen. De PC zal deze meteen herkennen als een externe hard disk en een pop-up venster toont u de opnames. Dubbelklikken en luisteren maar…

Opladen duurt tot 7 uur met de bijgeleverde USB kabel.

Laat je niet kisten en neem alle gesprekken rondom je op met deze audiorecorder
 
Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 2011
Geheugen 4GB gratis bijgeleverd, uitbreidbaar tot 32GB
Kleur Zwart
Formaat video Nvt
Resolutie foto Nvt
Formaat foto Nvt
Frames per seconde Nvt
Audio opname Ja
Geluidsdetectie Neen
Bewegingsdetectie Neen
Infrarood nachtzicht Nvt
Software installatie Nvt
USB kabel Inbegrepen
Batterij Interne oplaadbare lithium batterij 4000mAh
Batterijduur Maximum 130 uur opname
PC vereisten Nvt
Opmerkingen Toestel altijd software-vriendelijk (groene icoontje rechtsonderaan) verwijderen uit PC om beschadigiing te vermijden

 

Handleiding

De Nederlandstalige handleiding wordt bij aankoop bijgeleverd.

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg