Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Bureauklok camera Full HD


Sterke punten

  • Constante voeding
  • Foto, video en geluid
  • Back-up batterij 3 uur
  • Bewegingsdetectie
Verkoopprijs: € 179,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Word je geplaagd door kleine diefstallen of wil je gewoon weten wat er tijdens jou afwezigheid in een bepaalde ruimte gebeurd?

Plaats dan deze bureauklok met ingebouwde verborgen camera op een plek naar keuze. Sluit de bureauklok aan op de netspanning en maak ongelimiteerd gebruik van je verborgen camera. Niets zal deze camera doen stoppen (lege batterij) want hij zal beelden blijven opnemen en dit telkens wanneer er beweging wordt waargenomen.

Deze bureelklok heeft ook een alarm-functie die heel eenvoudig in te stellen is. Ook al maak je geen gebruik van de alarm-functie (wekker), toch blijft deze verborgen camera klok een niet te missen toestel. Plaats het in je hotelkamer, werklvloer of gewoon bij je thuis, je zal versteld staan van zijn gebruiksgemak en het geleverde resultaat.

Met de bijgeleverde afstandsbediening kan je gemakkelijk het toestel bedienen. Druk op de gewenste opname-modus (foto, bewegingsdetectie, continue-opname of enkel geluidsopname) op de afstandsbediening en het toestel neemt alle beeld en/of geluid op in uitstekende  Full HD kwaliteit. Let op met HD kwaliteit want hierdoor wordt veel geheugen gevraagd. Plaats best een zo groot mogelijke geheugenkaart (max. 32GB) in het toestel zodat je toch enkel uren (continu-modus) of dagen (bewegingsdetectie) kan opnemen.

Alle opnames worden bewaard op de micro sd geheugenkaart die uitbreidbaar is tot 32GB. Natuurlijk krijg je zoals bij al onze toestellen een gratis micro sd kaart van 8GB, goed voor 45 minuten continue-opname of urenlang opname in bewegingsmodus (afhankelijk van het aantal bewegingen natuurlijk).

Met de bijgeleverde netspanningsadapter sluit je de klokcamera aan de netspanning aan en kan je dagen tot weken blijven opnemen. Let wel dat wanneer de geheugenkaart vol is, de opname stopt. De ingebouwde batterij kan tot maximum 3 uur beeld en geluid opnemen, of kies je liever voor een foto aan zeer goede kwaliteit, druk dan op de afstandsbediening op de foto-modus toets en het toestel neemt onmiddellijk jou gewenste foto.

Je kan best opteren om op te nemen door de bijgeleverde netspanningsadapter (220v) aan te sluiten op de netspanning en zo het toestel van stroom te voorzien, zonder stoppen. Makkelijk als je met vakantie gaat of wanneer je voor meerdere dagen uithuizig bent en er ongewenste personen toegang verschaffen tijdens je afwezigheid... Mocht de spanning om één of andere reden wegvallen, dan kan de bureauklok camera nog steeds 3 uur werken op de interne batterij. 

Vergeet ook niet dat de opnames ook worden gemaakt met geluid, zo kan je toch meer betekenis geven aan de opnames.

De cameralens heeft een hoek van 90°, meer dan voldoende om een ganse kamer of ruimte in beeld te krijgen. Niets zal nog onopgemerkt gebeuren.

De opnames kunnen eveneens heel eenvoudig bekeken worden dmv de bijgeleverde USB-kabel te verbinden met PC. De PC zal het geheugen herkennen als een gewone externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken!!

Beveilig en bescherm je tegen ongewenste praktijken met deze alarmklok camera…
 

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

 

Artikel 1020
Geheugen Uitbreidbaar geheugen tot max 32GB (gratis 4GB ingebrepen)
Resolutie video 1920 x 1080 (Full HD)
Formaat video AVI
Bewegingsdetectie Tot 3 meter
Hoek lens 90°
Frames per seconde 30
Audio opname Ja (ingebouwde microfoon)
Geluidsdetectie Neen
Bewegingsdetectie Ja
Infrarood nachtzicht Nee
Software installatie Niet van toepassing
USB kabel Meegeleverd
Batterij Ingebouwde oplaadbare lithium polymer 2400mA
Batterijduur Maximum 3 uur
PC vereisten Windows/Mac
Opmerkingen Laadtijd 8 uur

 

Inhoud verpakking

1 x Bureelklok kleur zwart (digitaal)

1 x USB-laadkabel

1 x Netspanningskabel 220v

1 x Geheugenkaart 8GB

1 x Afstandsbediening

1 x Nederlandstalige handleiding

1 x Garantie 1 jaar

 

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg