Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Veilig betalen...

Alle betalingen gebeuren bij bSPY op een veilige manier.
Klik hier voor meer info omtrent betalen en betaalmethodes.

Fotokader camera HD


Sterke punten

  • Bewegingsdetectie
  • Discrete camera
  • Tot 3 uur opname
  • Beeld en geluid
Verkoopprijs: € 129,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
geen_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Word je geplaagd door diefstallen in de woning maar kan je de dader niet vatten?

Plaats deze fotokader en maak discrete verborgen opnames met deze onopvallende fotokader camera. Laadt het toestel op voor gebruik en plaats het gratis bijgeleverde geheugenkaartje (4GB) en start de opname.

De opnames worden gemaakt in HD kwaliteit 1280x960 met geluid.

Dankzij de ingebouwde batterij kan tot 3 uur opname gemaakt worden, en dit zowel continue of met bewegingsdetectie. Dwz dat de camera enkel opnames zal maken wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Zo heeft u steeds de juiste opnames en geen 'dode' momenten in de opname wanneer er bijvoorbeeld geen beweging is in de ruimte waar de camera staat.

Wens je meer geheugen, geen probleem want je kan eenvoudig het geheugenkaartje wisselen voor een kaartje met meer geheugen, zelfs tot 32GB. Let wel, de batterij kan maar tot 3 uur opanmes maken en dient dan opnieuw bijgeladen te worden met de bijgeleverde USB-kabel. De ingebouwde batterij kan tot meer dan 500 keer opgeladen worden.

Dit is geen 'digitale' fotokader waarbij je al je digitale foto's kan tonen in een slideshow, maar wel een doodgewone, eenvoudig te bedienen fotokader waar je zelf een foto naar keuze kan in plaatsen.

De fotokader is enkel in het zwart voorradig en wordt compleet geleverd (of afgehaald in onze winkel) met de nodige oplaadkabel, batterij, geheugenkaart en handleiding.

TIP: Plaats de fotokader niet in de richting van zonlicht of toegang zodat de beelden geen overbelichting krijgen.

Deze fotokader camera is de perfecte partner in uw kantoor, berging, winkel, woning waar u zih wenst te wapenen tegen ongewenste indringers of handelingen.

De opnames kunnen eveneens heel eenvoudig bekeken worden door ofwel de micro sd kaart te verwijderen en deze in je PC te stoppen. De PC zal deze micro sd kaart herkennen als een gewone externe harde schijf en zal automatisch een pop-up scherm tonen met de gemaakte opnames. Dubbelklikken en genieten van je beelden. Er is geen installatie nodig van enige software om de opnames te kunnen bekijken!!

Een andere mogelijkheid om de opnames te bekijken is de bijgeleverde USB-kabel aan te sluiten op de camera en de PC. Ook in dit geval zal de PC de camera herkennen als een externe harde schijf en zal dezelfde procedure kunnen gevolgd worden zoals hierboven beschreven.

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 1036
Geheugen Micro sd kaart (TF) tot 32GB (4GB gratis meegeleverd)
Resolutie video 1280x960 (HD)
Formaat video AVI (MPEG)
Resolutie foto Nvt
Bewegingdetectie afstand 5 meter
Frames per seconde 30 fps
Audio opname Ja (ingebouwde microfoon)
Geluidsdetectie Neen
Bewegingsdetectie Ja
Infrarood nachtzicht Neen
Software installatie Nvt
USB kabel Meegeleverd
Batterij Ingebouwe herlaadbare lithium batterij (2u laden)
Batterijduur Tot 3 uur opname, ongeacht of deze in bewegingsdetectie opneemt
PC vereisten Windows/Mac
Opmerkingen Wissel regelmatig van foto, zo blijft men je fotokader als echt aanzien 

 

Inhoud verpakking

1 x Fotokader camera

1 x Geheugenkaart 4GB

1 x Nederlandstalige handleiding

1 x Garantie 2 jaar

Opnamevoorbeeld

Wordt binnenkort aangeleverd.

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg