Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Veilig betalen...

Alle betalingen gebeuren bij bSPY op een veilige manier.
Klik hier voor meer info omtrent betalen en betaalmethodes.

Draagbare camera HD


Sterke punten

  • 100 min batterij
  • Draagbaar/magnetisch
  • Video met geluid
  • Bewegingsdetectie
Verkoopprijs: € 99,95
21% BTW inbegrepen en gratis verzending
op_stock.gif

Product beschrijving

Omschrijving

Een oogje in het zeil houden op kantoor of thuis, dat kan heel eenvoudig met deze Draagbare camera HD. Deze camera is speciaal door zijn veelzijdige bevestigingsmogelijkheden. Er zijn meerdere magnetische houders voorzien voor elk gebruik.

Deze Draagbare camera HD neemt beelden op in topbeeldkwaliteit (HD) gedurende max 100 min op de 8GB gratis bijgeleverde micro sd geheugenkaart. Indien gewenst kan je steeds het geheugen uitbreiden naar 16GB of zelfs 32GB (zie onder de rubriek 'benodigdheden' om jou keuze te maken).

Is de batterij-autonomie te beperkt maar wil je wel blijven opnemen, dat kan door deze camera aan te sluiten op een externe powerbank, autolader of zelfs netspanning. Op deze 3 manieren kan de camera ook opnemen en kan je vele uren beelden registreren, maar hou wel rekening met de de grootte van de geheugenkaart en kies voor alle zekerheid een micros sd kaart van 32GB.

Wil je liever geen onnodige beelden opnemen, dan kan je deze camera heel eenvoudig van modus wijzigen zodat het toestel enkel in bewegingsdetectiemodus opneemt. Dwz dat de camera enkel beelden gaat registreren wanneer er beweging is waargenomen. Deze modus bespaart je onnodig veel tijd om alle beelden te bekijken maar ook geheugenruimte op je geheugen kaart.

Heb je zelfs geen behoefte om in bewegingsdetectie beelden te zien, neem dan op in fotomodus. Zo zal de camera om de 15 seconden automatisch een foto nemen en registreren. Dit spaart heel veel geheugen en heel veel gemak als je de beelden gaat terug bekijken.

De cameralenshoek is 78 graden, hou hier rekening mee wanneer je de camera gaat plaatsen (is dus net iets kleiner dan een rechte hoek).

Om de opnames te bekijken is het voldoende om de bijgeleverde USB-kabel aan te sluiten op de camera en de PC. Ook in dit geval zal de PC de camera herkennen als een externe harde schijf en kan je de opnames aanklikken en bekijken en/of bewerken (opslaan op uw PC). Let op: in dit geval (aangesloten via PC) kan je de camera niet gebruiken om op te nemen!
  
Geniet van zijn discretie en los uw probleemdossiers met deze Draagbare camera HD op…
  

Het gebruik van al onze apparatuur is onderworpen aan wettelijke bepalingen, verifieer zeker uw wetgeving ter zake en gebruik de apparatuur niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen. Het gebruik en/of bezit van bepaalde apparatuur kan verboden zijn in uw land.

Technische kenmerken

Artikel 1016
Geheugen Gratis bijgeleverde micro sd geheugenkaart 84GB
Resolutie video 1280x720 HD
Formaat video MP4
Resolutie foto 1280x720 pixels
Formaat foto JPEG
Frames per seconde 30 fps
Audio opname Ja
Fotodetectie Elke 15 seconden automatisch een foto
Bewegingsdetectie Ja
Infrarood nachtzicht Nvt
Afmetingen 4cm x 4cm x 1,5cm
USB kabel Meegeleverd
Batterij Interne oplaadbare lithium batterij 600mAh
Batterijduur Maximum 100 minuten
PC vereisten Nvt
Opmerkingen Normaal werkende rekenmachine

Inhoud verpakking

1 x Draagbare camera

1 x Set magnetische benodigdheden

1 x USB-kabel

1 x Nederlandstalige handleiding

1 x Garantie 1 jaar

Opnamevoorbeeld

Wordt later aangeleverd.

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg