Klantendienst: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 (0)3 829 03 00

A+ A A-

Veilig betalen...

Alle betalingen gebeuren bij bSPY op een veilige manier.
Klik hier voor meer info omtrent betalen en betaalmethodes.

Onze winkel

Algemene info

In onze winkel te 2610 Wilrijk - Antwerpen aan de Boomsesteenweg 363 (A12 Brussel - Antwerpen, net voor de 2de verkeerslichten voorbij IKEA) kunnen wij u voortaan met raad en daad bijstaan en kan u al onze producten leren kennen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek in onze winkel te Antwerpen op onze vaste openingsuren (kijk bij de tab 'openingsuren').

Betalen kan contant maar ook met Bancontact/Mister Cash, Visa of MasterCard.

‘bSPY’ is gekend om zijn professionalisme, ruime kennis, gratis advies, correcte prijzen, trouwe leveringen en klantvriendelijke ondersteuning zowel online als in onze winkel.

Uit ervaring weten wij dat vele bezoekers wel hun licht opsteken op onze website maar liever de producten in het echt willen zien, vastnemen, controleren, eventueel testen en nog belangrijker, discreet (contant) en veilig (Bancontact/Mistercash en Visa/MasterCard) betalen.

Ondanks onze voorzorgsmaatregelen om onze online betalingen via ‘OGONE’ (uitgeroepen tot veiligste betaalserver: PCI DSS compliant) te laten uitvoeren, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw aankopen in onze winkel (zie ‘de winkel’) te voltooien en aldaar contant of met een betaalkaart (enkel Bancontact/Mistercash) te betalen.

Sinds kort hebben wij voor nog meer veiligheid gezorgd tijdens het surfen naar onze website en hebben hiervoor het SSL-certificaat (Secure Socker Layer) verkregen waardoor u nu in de meest beveiligde omgeving op onze website kan surfen. Elke super beveiligde website kan herkend worden aan de 'S' in het begin van het webadres van je bezochte website (zoals  'HTPPS://').

Hopelijk tot binnenkort.

Openingsuren

U bent van harte welkom in onze winkel van maandag tot en met vrijdag van 14:00u tot 18:00u. Zaterdag, zondag en feestdagen steeds gesloten tenzij anders vermeld. 

Betalen kan contant maar ook met Bancontact/Mister Cash, Visa en MasterCard (online ook met PayPal).

Adresgegevens

Boomsesteenweg 363 te 2610 Wilrijk (A12 Brussel - Antwerpen, net voor de 2de verkeerslichten voorbij de IKEA-vestiging). Om je GPS in te stellen kies je ' 2610 Wilrijk' ipv '2610 Antwerpen' want de Boomsesteenweg loopt door tot in 2020 Antwerpen.


bSPY weergeven op een grotere kaart

 

© bSPY - Spyshops.be | Powered by Valley of Silence. Alle rechten voorbehouden.

Inloggen or Registreer

LOG IN

Registreer

User Registration
 x 
Winkelwagen is leeg